fredag 30. juli 2010

Sissel "redesigner"

Denne retro barnegenseren fikk jeg for 15 kr i en bruktbutikk i Danmark! Den er sennepsgul, myk og deilig:) Pris/merkelappen med den flyvende elefanten satt fortsatt på!


Klarte ikke å la være å pynte litt på den! Sydde på et hjerte i brunt-blomstrete stoff fra Stoff&Stil og et ord som virkelig beskriver den lille gutten min!





Ha en strålende søndag:)


Min første giveaway!


Tenk at jeg har fått hele 10 følgere! Det synes jeg er skikkelig koselig! Og derfor feirer vi litt med en giveaway:) Tingene som loddes ut til 1 heldig vinner er:



Kjempe fine ugle-servietter fra Føtex i Danmark



Kort fra Søstrene Grene og Tiger



Nydelig kopp kjøpt i Ebeltoft av merke Falby



Og en liten bonus som jeg snublet over her om dagen; målebånd forkledd som rosa ugle! *fnis*



Reglene er som følger:


1 lodd for kommentar under dette innlegget.

1 lodd for å linke dette innlegget på siden din - bruk gjerne det øverste bildet!

1 lodd for å legge deg til som følger.


Tilsammen kan du altså få 3 lodd i denne giveawayen! Minner om at mine 10 første følgere automatisk har fått 3 lodd!
Vinneren trekkes 1. September.
Lykke til!

torsdag 29. juli 2010

Rydding og organisering

Jeg er i full gang med en skikkelig oppryddning i heimen! Jo mindre plass vi har, jo større er behovet for organisering. Alt må ha sin egen plass, og 1000 ting må på loftet. Jeg er alltid på utkikk etter nye ting å oppbevare i og nye måter å oppbevare på. Disse oppbevaringsposene, hengende og stående, er kjempe fine! Fant bilder og "oppskrift" på boligliv.dk, bare se her.
Den flinke damen bak bloggen shinedesign har laget lignende oppbevaringspose, den kan du se her.



I morgen setter jeg i gang med å sy min egen "kleshenger-pose"! Den blir perfekt i gangen til lillegutts ytterklær, votter, skjerf og luer:)

onsdag 28. juli 2010

Utfordring

Jeg har fått en utfordring av Randi fra "Mitt eige solsystem", og den tar jeg på strak arm selvfølgelig! Det er jo min første!! Men jeg jukser litt... Det er egentlig meningen at jeg skal forandre ett spørsmål og legge til et annet, men det orker ikke mitt utslitte hode akkurat nå! Har stellt for 2 syke gutter i 2 døgn nå og det tar på...
Men her er ihvertfall svarene mine:

1. Whats your current obsession? Jakten på det perfekte stoff! Jeg er rett og slett litt hekta på stoffer og sying for tida!

2. What's for dinner? Frysepose med pasta og kjøttboller. Gutta mine er syke med feber, så da gjør vi det enklest mulig. De må jo pleies vettu!

3. What was the last thing you bought? Frimerker! Sender ut de siste takkekortene etter bryllupet i morra:)

4. What are you listening to right now? Fotballstøy fra tv'en (mannen ser på kamp) og stillhet fra soverommet - endelig!

5. What is your favourite piece of clothing in your own wardrobe? Er veldig fornøyd med ei olabukse jeg kjøpte for litt siden på Cubus til bare 199,-:) Er generelt veldig glad i olabukser.

6. What is your favourite ice cream flavour? Kokos-isen til Baskin-Robbins! Spiste den daglig da jeg var i Australia, og kunne nesten ikke få nok! Jeg vurderer stadig å åpne en sjappe i Norge...

7. What do you think of the person who tagged you? Randi er en raus, snill og blid sjel - det skjønner jeg ut ifra de utrolig koselige kommentarene hun legger igjen på bloggen min:)

8. If you could go anywhere in the world for the next hour, where would you go? Elsker Thailand, så det må bli dit! På stranda på Koh Tao med en sjokolade- og bananmilkshake i handa og uforstyrret tid til å brune meg i sola:)

9. Which language do you want to learn? Har alltid hatt lyst til å lære meg spansk.

10. What is your favourite colour? Den forandrer seg ganske ofte egentlig. Har blitt ganske så glad i grønt den siste tida, og begynner å få sansen for lyseblått (kan det ha noe med lillegutt å gjøre, tro?) Liker godt pasteller, så lenge det ikke blir altfor sukkersøtt, men synes det kan være fint med sterke farger også! Ikke så glad i rødt og svart.

11. If you had £100 now, what would you spend it on? Enig med Randi - hadde vært herlig å fått noen til å vaske leiligheten!

12. What book are you currently reading? Teller Mamma-bladet??

13. Describe your personal style. Ubeskrivelig...;)

14. What are you going to do after this? Legge meg! Tidlige morgener her i huset - var oppe 04.45 i dag! *gjesp*

15. What are your favourite movies? Romatiske komedier = lett underholdning. Noen ganger er det deilig å slippe å tenke så mye!

16. What inspires you? Flinke bloggdamer! Virkelig! Dere gir meg nye ideer og mye inspirasjon hver eneste dag!

17. What is your favourite fruit? Mango.

18. Name one thing you truly are looking forward to: Å flytte til en enebolig! Begynner å få dårlig plass på 53 kvm...

19. Do you collect something? Gode øyeblikk:) Også samler jeg på "ting som jeg skal ha i det store fremtidige huset mitt, men som blir liggende på loftet og støve ned så lenge" :)

20. If you could change your name to anything, what would you call yourself? Har nettopp bytta etternavn, så det får holde for en stund tenker jeg...

21. How many times do you press the snooze button before you get up? Har ikke alarm på lenger, lillegutt er min vekkerklokke! Han sørger for at jeg alltid kommer meg opp før kl.06!

22. What is your favourite smell? Nybakte boller og baby:)

23. What is your favourite sweet? Freia melkesjokolade

24. What is your guilty TV pleasure? Midsommer murders.

25. What did you want to be when you grew up? Det husker jeg faktisk ikke. Men jeg tror jeg sa en gang at jeg ihvertfall ikke skulle bli sykepleier :D

26. Simple abundance - what does it mean to you? Familie, venner, solskinn og JESPER

27. Your best holiday memory in the summer of 2010. Bryllupsdagen vår den 3. Juli!


Sender utfordringen videre til alle som har lyst til å ta den!
God natt:)

søndag 25. juli 2010

Stoff-tips for de som liker retro

Nå har Tamo igjen fått inn herlige stoffer, og snart dumper de ned i postkassa mi:)



Ble du også fristet?

lørdag 24. juli 2010

Sy dagen lang

Jeg har hatt et lite prosjekt gående en stund nå. Jeg har tenkt og planlagt lenge, og nå har jeg endelig fått satt i gang. De siste dagene har jeg sydd stoffposer i fleng! Med bilder på, som jeg har printet ut på transfer-ark. Det har jeg god erfaring med fra tidligere, men denne gangen har jeg også brukt ord, etter å ha blitt inspirert av FruFly:)


Denne posen ga jeg bort i bryllupsgave.
På den står det kjærlighet,tilhørighet og lykke.


Jeg har vært så heldig å blitt plassert i en helt fantastisk barselgruppe! Som takk for det siste året får alle mammaene en stoffpose, med bilde og navnet til vidunderet sitt på. Inni ligger et album med bilder jeg har tatt på treffene våre.
(Håper ingen av de leser dette, det skal jo være en overraskelse...)






Og nå, når jeg sitter her og skriver dette, kommer jeg på at kanskje lillegutten min også skulle få en sånn?

torsdag 22. juli 2010

Papir i lange baner

Jeg er ikke en scrapper. Scrapping er noe jeg ikke får til, jeg blir aldri fornøyd med det jeg lager, og ikke har jeg tålmodighet til det heller. Jeg er egentlig ikke tålmodig i det hele tatt. Det er ikke en spesielt god egenskap å være utålmodig, ihvertfall ikke som sykepleier. Skulle ønske jeg var som mannen, han er tålmodigheten selv! Dessverre ser det ut til at lillegutt tar etter mamman sin! Javel, så ligner han på pappan sin utseendemessig, men utålmodigheten har han fra meg! Å, for en seier;)

Nå sporet jeg litt av her. Det jeg egentlig skulle fortelle om var det fine papiret jeg fant når jeg var i Kongsberg for en stund siden! Og som dere kanskje har forstått - det skal ikke brukes til scrapping! Men jeg klarte ikke å motstå, det var for fint!












Jeg kjøpte papirarkene på Martines Landhandleri. Kanskje blir noe av det rammet inn som bilde, eller brukt til å lage kort. Vi får se:)

søndag 18. juli 2010

Nytt hekleteppe-prosjekt!

Jeg trodde jeg skulle få heklet mye i ferien - men ferien gikk og bare 3 lapper ble produsert. Så nå må jeg henge i fram mot August, ellers er det en 1-åring som ikke får bursdagsgaven sin i år! Denne gangen hekler jeg oldemorsruter og bruker 5 forskjellige farger.


Tror det blir et lunt, fint og fargerikt teppe - bare jeg blir ferdig:)

lørdag 17. juli 2010

Bursdagsfeiring

I dag har vi hatt vennebursdag for Jesper på lekeplassen i bakgården. Bursdagsbarnet var blid og fornøyd som vanlig - han sier aldri nei-takk til litt ekstra oppmerksomhet! Kledd opp i skjorte fra Zara for anledningen.



Pynten gikk i grønt og blått. Serviettene med traktor på er kjøpt på kremmerhuset. Vimpelrekka i bakgrunnen er selvlaget og klippet ut i fargede ark.

Muffins, sjokoladekake og gele stod på menyen, i tillegg til grønnsaker og dipp, frisk frukt og hjemmelagd pizza. Kakestrøet på muffinsene har jeg kjøpt i Danmark.

Jesper fikk hjelp av både mamma og pappa til å blåse ut lyset sitt.


Bursdagsbarnet var ganske så møkkete på slutten, etter å ha kost seg på lekeplassen hele dagen!

Og han var ikke den eneste....



Ha en fortsatt fin-fin lørdag!

fredag 16. juli 2010

Min lille gutt - 1 helt år gammel!

Synes tiden alltid flyr jeg, men ekstra fort har tiden gått etter at jeg ble mamma. Kan nesten ikke tro at det er et helt år siden jeg holdt mitt lille nyfødte nurk for første gang!


Nå er han en hel del større. En sjarmør og tullegutt som alltid har smilet på lur. I dag har vi hatt en familiedag på Norsk Folkemuseum - og feiret verdens fineste Jesper!

Takk for at du finnes! Vi er så gla' i deg!

torsdag 15. juli 2010

Bord, dekk deg!

Bryllupsmiddagen inntok vi på Stensmark Gård. Der bor min mormor og morfar, men det er onkelen min som nå eier gården og driver den. Unntatt kjøkkenet. Der er det fortsatt mormoren min som regjerer! Hun er absolutt den driftigste damen jeg kjenner! Denne gang skulle imidlertid hun få slippe å stå ved grytene.Vi hadde både kokk og kjøkkenhjelp, og fikk servert de herligste 4 retter i husets spisestue!

Slik så bordet ut med all finstasen:




Det var et lite bryllup dette her, bare 16 gjester! Akkurat passe for oss:) Og på den måten kunne vi ha middagen på et sted vi føler tilknytning til. En perfekt ramme rundt en helt spesiell dag.

tirsdag 13. juli 2010

Pynta seg litt

Ja, så var vi gift da. Så mange og store forventninger før dagen, og så - med et blaff - er det hele over. Akkurat som med juleaften. Om jeg er skuffa? Neida, absolutt ikke! Det varer bare så altfor kort! Men det beste har jeg igjen - å dele resten av livet med min drømmemann, som jeg elsker over alt på jord:)

Her en noen bilder fra f.e. (dvs. før ekteskapet;) Da hadde jeg hadde virkelig sommerfuglene opp i halsen! Måtte faktisk skrike litt innmellom bare for å slippe noen ut:D Men heldigvis hadde jeg min fikse&ordne-søster og fotograf-bror som god støtte:)






Elsket buketten min! Og de 2 sjokoladehjertene som fulgte med! Det kan godt hende det er vanlig å sende med sjokolade til brudeparet(?), men jeg synes ihvertfall det var supersøtt:)

søndag 11. juli 2010

Noen vet hva jeg liker

Hva skulle man gjort uten gode venner? Ikke godt å si, og jeg er glad for at jeg slipper å spekulere på det! Denne gaven fikk jeg nylig av en av mine beste venninner, Monika:)


Pungen og hjertet har hun laget selv - flinke frøkna! Hun har også opprettet en blogg som du kan finne her. Den er enda i startfasen, men blir verdt å følge med på kjenner jeg Monika rett!!

Ellers har jeg akkurat kommet tilbake fra 2 uker i Danmark. Gift har jeg også blitt, og alt er for såvidt på stell:) Alt unntatt leiligheten som ser regelrett bomba ut! Blogginnlegg om turen og alle mine fantastiske danske funn kommer derfor seinere - når jeg har fått summet meg litt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails