fredag 19. november 2010

En hottentotts bekjennelser

Jeg er skikkelig dårlig på å lage julestrømper! Sånn, det var beskjennelsen! Men alle andre i blogglandia ser ut til å få det til, så hvis jeg vil ha den perfekte vet jeg hvor jeg skal lete;)


De ble litt bedre når de ble pyntet med heklesaker, men fortsatt ikke helt fornøyd...!Vil du ha en søs, så skal du få! Bare gi meg beskjed om hvilken! Sender den til Bergen til uka, sammen med noen andre førjuls-overraskelser;)

Fin helg til du som er innom:)

10 kommentarer:

 1. Så vidunderlige fine! Elsker fargekombinasjonen og stoffene du bruker:)
  God helg til deg

  SvarSlett
 2. Takk:) Nå ble jeg glad:) Jeg er kanskje litt vel kritisk til ting jeg lager selv...?

  SvarSlett
 3. De var jo riktig så fine - skjønner ikke hva du snakker om!! Men ofte er man litt kritisk til det man selv lager. Det hjelper av og til å gjemme det bort noen dager, for så å ta det fram igjen....og så ser man at det ikke er så verst allikevel :)

  Marit

  SvarSlett
 4. Oioi! JA TAKK! :D Heldige meg :)

  SvarSlett
 5. Synes de så riktig så flotte ut, jeg!

  SvarSlett
 6. Kjempesøte var dem!!!
  Og flott skjerf under her!!

  Ha en riktig god helg :)
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 7. Nå synes jeg du var litt vel streng mot deg selv. Strømpene er kjempekule!

  SvarSlett
 8. De er vel ikke dårlige!! Synes de var kjempefine, jeg!
  Og tusen takk for tips ang Egypt-turen! Høres ikke ut som den beste opplevelsen for deg, nei, blir jo litt skeptisk, skulle vi valgt trygge (og kjedelige) Kanariøyene nok en gang?
  Neida, vi reiser med godt mot og kryssede fingre;) Dessuten var jeg på apoteket i dag og handlet 'remedier' for nesten tusen kroner, håper vi ikke får bruk for de 'verste'!;)
  God lørdagskveld til deg og dine! Klem B:)

  SvarSlett
 9. Hei hei. Tok litt tid før jeg så kommentaren din, har vært travle tider noen uker nå. Jeg kjøpte åtte paller for 400 kroner hos Palledistributøren. Jeg har ikke fått satt opp sengen enda, den står og tørker i garasjen, men jeg tror det blir knall. Takk for koselig kommentar på bloggen min, alltid gøy å hore hva folk synes. Hvis du har lyst på palleseng synes jeg du skal sette igang ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails