tirsdag 2. november 2010

Søndagens loppefunn

Det ble et loppemarked på meg i helgen som var også! Og da fikk jeg med min bestevenninne Kathrine:) Alltid koselig å ha med seg noen - så lenge de ikke er ute etter de samme tingene som deg;) Det var ikke det beste loppemarkedet jeg har opplevd, men jeg var superheldig og ramlet over et vattpledd! Og jammen var det ikke ett til under det igjen! Fram til jul har jeg altså to helt like vattepper, men da havner nok det ene under treet til noen...:)


Likte veldig godt dette gardinstoffet også, men det er ganske grovt! Hva bruker DU sånne typer stoffer til? Trenger noen tips!

Et heklehefte med finhekleoppskrifter, en utdatert mamma-bok og 2 rammer hvor den store er påtenkt maling ble også med hjem.

Jeg falt sånn for formen på denne klappstolen! Og selv om jeg har mest lyst til male alt treverk, likte jeg veldig godt fargen på treet og måten stolen var slitt på. Enn så lenge forblir denne stolen umalt!

Fin-fin kveld til deg:)

7 kommentarer:

 1. Hei! Kjempefine lopper!! Du kan jo f.eks sy puter eller oppbevaringsposer av stoffet? Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. SÅ mye fint du har funnet, og så vattepper da!!! Håper du får en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Veldig mye flott du fikk med deg altså!!!
  Likte stolen din - den var virkelig et kupp!! Elsker stoler som er litt "one of a kind" ;)

  SvarSlett
 4. Det vatteppet var helt fantastisk! jeg elsker fargene:)jeg ville ha sydd puter av det herlige stoffet du har funnet:)

  SvarSlett
 5. Åhhhh, du vurderer ikkje å selge det eine vatteppet vel???
  Det var heilt hjertebank for meg og hadde passt perfekt i stua mi ser du ;o)

  Flotte de andre funnene og :o)

  SvarSlett
 6. Oi, syns du hadde gjort mange flotte funn..selv om loppisen ikke var det beste :) Digget klappstolen, syns den var råstilig "au naturel"!

  SvarSlett
 7. Hei:-) Så heldig jeg var som kom over bloggen din for her var det mye fint. Jeg legger meg til som følger med en gang:-)) hilsen Anne Lise

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails