torsdag 8. mars 2012

Yndlingskrok og yndlingsting

Jeg vurderte faktisk å bli med på NIBs utfordring denne måneden der man skulle vise frem interiør som gjenspeiler en selv. Det ble ikke til det... (Syntes det var vanskelig jeg!)


Istedet blir det i dag bilder fra yndlingskroken min i huset og noen av mine favoritt-ting per nå!


Elsker den lille koppen fra Liebe - og er veldig glad for at jeg snart skal til Danmark og handle litt mer dansk keramikk:) Danmark står mitt hjerte svært nær - jeg er jo halvt dansk selv! 
Tapeten på boksen er den fineste jeg noensinne har sett og hadde jeg hatt en vegg det gikk ann å tapetsere uten hjelp av veggfornyer, hadde den nok vært oppe og pyntet for lenge siden.
Jeg er veldig glad i den tapetserte krakken også - gult er kult! Den er også snart det eneste tapetserte møbelet der lillegutt ikke har vært med rive-av-tapet-fingrene sine...!


Fargene i dagseng-kroken skriker vår og sommer - og det liker jeg ihvertfall!!
Snøen utenfor later vi som ikke er der...;)


Ha en vårlig dag:)

9 kommentarer:

 1. Herlege vårfargar!

  God torsdag til deg! :)

  SvarSlett
 2. Snakk om vårfarger og hærlige stoff og tapet!! Du burde ha hivd deg meg i utfordringen, jeg synes dette bildet representerer deg så flott:-)

  Ha en finfin dag! Tidligmorgenhilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. Fin og glad farvesammensætning:)

  SvarSlett
 4. Åh vilken mysig "krok"! Jag älskar också den tapeten och önskar att jag kunde ha den på en vägg, men jag får nöja mig med små snuttar här och där...

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails