onsdag 5. desember 2012

Julegave til knerten + Eplebarn

Jeg har blitt en racer på nettshopping - spesielt når det gjelder barneklær. Og en racer på å handle ting på salg! Lillegutt har snart gensere nok til han blir 5 år... 
En god del av klærne har jeg handlet hos Eplebarn. Fordi butikken har favorittmerkene mine. Fordi de ofte har gode tilbud. Fordi den er den fineste barneklesbutikken i byen, og jeg vil så veldig gjerne at den skal bestå!


Siste kjøp jeg gjorde var en dress i ull/bomull til knerten. 
Den er nå pakket inn og havner under treet til jul:)

Hver dag frem mot jul, åpner Eplebarn en luke i adventskalenderen. 
Bak lukene gjemmer det seg gode tilbud på knallfine ting! 
I dag er det 40% på bodyer fra blant annet Katvig, Småfolk og Ej sikke lej!

Her finner du nettbutikken, her er Eplebarn-bloggen og her finner du Eplebarn på facebook.


Bli med og støtt "nærbutikken" min da, dere! :)


5 kommentarer:

 1. Jeg har en pose med klær fra Eplebarn som jeg kjøpte da de hadde noen knalltilbud. Klærne blir julegaver. Eplebarn er en skikkelig flott butikk, absolutt flere burde oppdage dem:)

  SvarSlett
 2. Hei, jeg er tante til tre barn, minste nettopp fylt ett år. Og søsteren min er opptatt av at leker ikke skal være i plast, helst økologisk, lagd av tre, sydd/strikket/heklet. Jeg hadde veldig lyst å hekle noen kuber/klosser til han, som han kan stable. Har ikke funnet noe oppskrift på det og har prøvd meg fram mange ganger men de blir bare ujevn eller formet som en rektangel istedet. Lurte på om du vet av noen oppskrift på det? Eller kunne tenke deg å lage en oppskrift? Synes du er så flink og likte veldig godt cupcake oppskriften din. Håper på svar!

  SvarSlett
 3. HVOR BLIR HAN FIN I DEN FEDE STRIK! !

  ... ENS BØRN KAN ALDRIG FÅ FOR MEGET TØJ :D VEL?

  SvarSlett
 4. Nå har jeg støtta nærbutikken din ;)

  Og bare så du vet det; liker bloggen din godt! Kreativ, hyggelig og fin! Alltid koselig og inspirerende å titte innom her.
  God desember og heia deg! :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails