mandag 13. september 2010

Orden i sysakene

Kjøpte et sybord for litt siden. Det var et impulskjøp, for jeg hadde ikke planer om å prøve å presse enda et møbel inn i den lille, overfylte leiligheten vår! Jeg hadde heller planer om å la være, for å si det sånn... Men noen ganger klarer jeg ikke dy meg - MÅ HA - også det var jo så billig! Etter litt ommøblering havnet sybordet i gangen. Og der står det egentlig fint:) Nå må jeg bare få malt det!Tror jeg har bestemt meg for å male det lyserosa. Og så har jeg lyst til å tapetsere sidene med retrotapet som har fargene oransje og rosa i seg. Har ikke funnet det rette enda, og synes ikke det er så lett å finne steder som selger tapet metervis! Tips tas i mot med takk:)

Fortsatt fin-fin mandag!
Her er vi alle syke igjen, og vi ser med utmattelse på en ny og 3dje tilvenningsperiode med lillegutt i barnehagen...

6 kommentarer:

 1. Herlig møbel som fortjener sin plass. :)

  Har du vært inne hos gasellene og sett etter tapet da? De har jo litt av hvert av retro til salgs.

  SvarSlett
 2. Flott møbel - forstår godt at du bare skulle ha det :) Blir fin rosa, håper du finner tapeten du vil ha, du kan feks. sjekke siden til retrovilla.dk

  SvarSlett
 3. Flott loppefunn :D
  blir spennende å se hvordan den blir når du maler den
  ha en fin kveld
  /myr

  SvarSlett
 4. Herlig sybord, og herligere blir det nok når du er ferdig med det:)
  Jeg er faktisk litt overrasket selv, når jeg ser bunken av fargerike stoff vokse:) Jeg finner heller ikke stoffer i bruktbutikker så ofte (for et par uker fant jeg mine første retrosengetøy på Fretex ever) men stoffbytting er kilde til mange flotte stoffer! Jeg har også kjøpt litt på nettet, og funnet noen få på loppemarkeder (men de arrangeres jammen ikke ofte her i 'distriktet';)
  Meeen, på lørdag er det hele to stykk, og forhåpningene er store:)
  Nydelig blått bestemorsskjerf du har heklet forresten, passet perfekt til skjønningen inni;) Fortsatt fin kveld! Klem B:)

  SvarSlett
 5. Hei! Så koselig blogg du har! Har kikket litt rundt og plukket opp flere gode ideer, jeg likte godt både hekleskjerfet til gutten din, terningene med bjelle og stoffposene med bilder på. Smart! Har lagt meg til som følger og gleder meg til å se hva du finner på videre :-) God bedring forresten, håper dere snart blir friske!

  SvarSlett
 6. Hei på deg Sissel! Takk for kommentar:) Jeg har det akkurat slik som du sier i kommentaren, at når hösten kommer, da får jeg ihvertfall behov for lyse og fine farger! Hihi, jeg vil jo helst at det skal väre sommer og vår for evig:) Kjempefin sykurv du har fått tak i, misunner deg litt kjenner jeg. Den var jo nydelig som den er også, men blir nok meget pen med litt rosa på. Ser ut til å väre fin flate på den, slippe å pusse og sånt så mye, det e rkjekt det, hihihi

  Maya

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails