mandag 14. juni 2010

Made in Denmark


Nei, det stemmer ikke! Men sjarmtrollet er faktisk 1/4 dansk:) Det er mormoren til Jesper som kommer derfra, og da er det klart vi må heie på Danmark under VM! Så i dag tok vi turen til kontraskjæret og så de spille mot Nederland. Det gikk ikke sånn veldig bra, og Jesper var mer interessert i å spise opp flagget enn å se fotball... Men far i huset påstår at lillegutt kommer til å ELSKE fotball når han blir stor, så da er det vel bare for mor å fortsette og følge opp;)
Og så må jeg bare få si velkommen til Maria, min "følger" nr. 3! Ja, her får alle personlig hilsen og super service, så det er bare å legge seg til listen;)

2 kommentarer:

  1. Hei, takk for kommentar på bloggen vår. Har lagt deg til i blogglisten - velkommen:-)

    SvarSlett
  2. Hei Så fin blogg du har! Mye morsomt og tror kanskje du vil like nettbutikken som moren min og jeg driver, www.barnigjen.no Vi har både klær i samme stil som Lullaby og selger vintagetøy. Jeg er selv guttemamma og vet at det kan være vankselig å finne fint tøy. ( Det var en av grunnene til at vi startet nettbutikken og nå er gutten min 8, men nå har vi ny baby :)
    Synes smurfesingleten var knallfin og tror nok jeg må innom Skrulla en tur. Ha en god dag og melder meg straks som følger!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails