onsdag 8. september 2010

Danske lopper

Det var ikke akkurat shopping vi var i Danmark for nå, men det ble en tur innom de lokale bruktbutikkene. Det var langt mellom godbitene, men noe fikk da bli med hjem. Blant annet dette dominospillet fra 70-tallet. Jeg likte så godt brikkene og er sikker på at jeg kan bruke dem til noe - bortsett fra å spille med da selvfølgelig...;)En liten barnebok med fine illustrasjoner.


Junior sengetøy med Rasmus Klump bringer frem gode minner fra egen barndom:) Bøkene er skrevet av en dansk forfatter, men jeg har faktisk sett tegnfilm med Rasmus Klump på norsk TV i det siste.


Fine heklede brikker som skal få pynte opp puter og poser.


Og så ble det enda ett teppe på meg fra Netto. Mannen skjønte med en gang hva jeg hadde kjøpt da jeg kom ut av butikken, jeg så visst veldig skyldig ut! :)Fortsatt fin ONSDAG til du som er innom:)

3 kommentarer:

 1. Så mye fint!!!
  De lottokortene var superfine!
  Sjekk ut denne bloggen: http://thinktank.blogg.no/

  Hun har satt lottokort i ramme.
  Desverre blogger hun ikke lenger.

  Ha en fin onsdag!
  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 2. Så kule lottokort! Og andre fine bruktfunn, det fine med Danmark er at det er bruktbutikker overalt:) Og netto... da vi var i Danmark i sommer ble det med et teppe hjem derfra ja..:)
  Ha en super torsdag!

  SvarSlett
 3. Åh, de var råstilige de dominobrikkene!

  Så godt å høre at det ordnet seg med jobb for mannen din! Kan ikke ha vært en enkel tid, men tanke på at dere har en liten en. Pengemessig for min kar er det ikke noen krise for han kan få en jobb utenom politiet, men det betyr at vi må flytte midlertidig til Stjørdal og med tanke på at jeg har flyttet seks ganger allerede siden vi ble sammen for 2 1/2 år siden er jeg lite lysten på det ;) Men samtidig er det ikke like lett å drive Maganda ut av en koffert så vi får se hva det blir til :) Hjertelig takk for lykkeønskning!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails