onsdag 6. oktober 2010

Stua (og noen av mine favoritt loppis møbler!)

Noen glimt fra stua vår som fungerer som underholdningssentral, kontor, lekerom, syrom, bibliotek og gjesterom. Innimellom slagene kan det også være en sted for avslapping - hvis det ikke ser helt bomba ut vel og merke...


I denne kroken sitter jeg og blogger og syr:) Er så glad i skatollet vårt, kjøpt på finn.no. Det var i utgangspunktet hvitt, men ble malt i denne herlige grønnfargen mest for mannen sin skyld! Vi har nemlig lyse-lilla kjøkkenvegger og jeg følte jeg måtte kompensere litt...;) Men nå er det utenkelig for meg å skulle ha det i noen annen farge!Fin-fine boksen kjøpt hos Grønlykke i København:)

Et lite gjensyn med ugleputa! Putene i sofaen har jeg sydd for mange år siden. Men nå er det tid for pute-fornyelse kjenner jeg! Teppet i bunnen er kjøpt på supermarked i Danmark og er min absolutte favoritt:)

Go´stolen med hull i er også et kjært møbel, kjøpt hos Marita butikken på løkka. Den er overraskende god å sitte i og er faktisk "hullfri" for øyeblikket. Måtte dekke over med noe stoff, da lillegutt drev og reiv ut all stoppen fra armlenet...

Puff kjøpt på markedet i Birkelunden! Malt og trukket om av meg. Den er også klar for fornylese - skal få heklet trekk istedet:)

7 kommentarer:

 1. Wow - fargen på skatollet var knallfin! Skikkelig blikkfang! :-)

  SvarSlett
 2. Åh, jeg syns de småblomstrete putene i sofaen din var innmari fine jeg! Hva slags stoff har du brukt? Jeg eeeelsker jo alt småblomstrete ;-) særlig de som ser rød og grønn ut syns jeg så kjempefine ut!

  SvarSlett
 3. Takk du:) Det rosa stoffet har jeg kjøpt på Panduro og det grønne på sybutikken som ligger ved Stortinget! Men det er en del år siden nå altså!

  SvarSlett
 4. Så fint dere har det! Likte spesielt godt den koselige puffen:)

  SvarSlett
 5. For en herlig farge på skatollet! Og kjempefine puter i sofaen, nydelig miks.

  SvarSlett
 6. Så koselig dere har det :D

  SvarSlett
 7. For en vanvittig fin uglepute. Hvor er den fra??

  (Hvorfor er vi alle så opptatt av disse uglefranzene??)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails