torsdag 28. oktober 2010

Award!

Jeg har fått min første award! En Beautiful Blogger sådan, fra søte Mollie:) Tusen takk!! Ble helt varm om hjertet her:)

Jeg tar selvfølgelig oppgavene som hører med meget alvorlig!
- Her er 7 ting du ikke visste om meg:

1. Jeg var 4 år da jeg ble storesøster for første gang, og ble veldig lei meg og sjalu. Den vonde følelsen slet jeg med i mange år, og jeg er livredd for at Jesper skal oppleve det på samme måte når vi en gang får nr. 2.

2. Jeg møtte mannen min på spritfest på Kos i 2002. På guttedoen.

3. Jeg har ikke dårlig samvittighet for å ha Jesper i barnehagen. Jeg har stor tro på barnehage. Men jeg kan innimellom få dårlig samvittighet over at jeg ikke har dårlig samvittighet.

4. Jeg var kjempeforelska i Nick Carter fra Backstreet Boys på ungdomsskolen, og var fast bestemt på å flytte til Florida.

5. Jeg er et veldig følelsesmenneske, og gjør ingenting halvveis sånn sett - når jeg er sint er jeg veldig sint, når jeg er lei meg er jeg fryktelig lei meg og når jeg er glad - ja, da er jeg hoppende glad:)

6. Jeg er absolutt ikke noe arbeidsjern! Jeg gjør det jeg skal på jobb, og mere til, jeg mangler nemlig ikke arbeidsmoral. Men jeg vil aller helst ha ferie hele tida!

7. Jeg vet fortsatt ikke hva jeg vil bli når jeg blir stor.


Jeg vil gjerne gi awarden videre til


(Ja, Mollie du får den tilbake, noe annet ville vært helt feil!)
Disse bloggene har jeg blitt ordentlig glad i og er noen av mine favoritter! Og en av grunnene til at jeg liker de så godt er at JEG BARE VET at jentene bak bloggene er supersøte mennesker! Det kjenner jeg på ordene de skriver og de koselige kommentarene de strør rundt seg med:)

5 kommentarer:

 1. Koselig med en pris hvor noen viser hvor mye de setter pris på bloggen din. Ullbuksen du lagde ble ordentlig fin, hvor har du kjøpt boken hen?
  Ha en knall kveld!

  SvarSlett
 2. Ååå, så koselig gjort av deg :)Tusen takk!
  Og veldig morsomt å lese om deg også!!!

  PS: Flere av linkene dine til de som du sendte awarden videre til, virker ikke, sånn at du vet det.

  Ha en strålende helg!
  Og bli med på min give away!!
  Stor klem fra Stine

  SvarSlett
 3. sier takk her også jeg, det var så koselig, og så godt selskap jeg er i!

  SvarSlett
 4. Utrolig koselig, tusen hjertelig takk!!!! Stort smil fra meg :-)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails