søndag 17. oktober 2010

Årets første julegave

Verdens fineste lampe kjøpt av verdens søteste gamle ektepar på Birkelunden-markedet i dag!


Lampen var ikke veldig billig, men den har vi (eller mest jeg kanskje...) hatt lyst på så lenge! Så det blir vår julegave til hverandre i år! I følge gamle søteste mannen er de ikke så lette å få tak i lenger (i dag hadde han bare 2 for salg, samt 1 på lager som han skulle sende til ei jente i sveits...!), så vi var vel ute i siste liten. Jeg har nemlig ikke så mye hell med meg at jeg plutselig ramler over slike lamper på loppemarked. Og ikke har jeg tålmodigheten til å vente til jeg en gang gjør det heller;)

Godt fornøyde ruslet vi hjemover med dagens fangst, helt til mannen oppdaget at han hadde lagt fra seg vottene på markedet. Mens jeg, lampen og Jesper ventet på glemsomme mannen, ble det knipset bilder av lampa i Sofienbergparken:)


Folk så litt rart på meg må jeg innrømme, uten at jeg helt skjønner hvorfor...


Jesper sov heldigvis og slapp dermed å bli flau over mamman sin denne gangen:)


Endelig fikk jeg vært en tur innom søndagsmarkedet på Blå også! Tror ikke jeg har vært der siden Julemarkedet for 2 år siden...?


Der kjøpte jeg tre plansjer som sikkert kommer opp på veggen etterhvert! En til mor - litt anatomi til sykepleieren, 1 til far - som er så glad i å fiske, og 1 til barnet - som liker dyr:)


Ikke dårlig å få så mye ut av søndagen spør du meg! Spesielt ikke med tanke på at vi var hjemme kl. 03 i natt etter en uke i Tyrkia! Hva skulle vi gjort uten vår kjære søte vekkerklokke? :)

7 kommentarer:

 1. Å så fin lampen var!! Og så fint at lampeskjermene var i forskjellige farger! Misunnelig!! :)

  SvarSlett
 2. Hehe, kjøpte du den hos de to som alltid står helt nederst? De er jo så søte. <3 Finfin lampe, herlig grønt skatoll og koselig blogg!

  SvarSlett
 3. Herlig søndag. Folk burde da ikke stusse over en lampe-fotoshoot i parken, heeeelt normalt.

  SvarSlett
 4. Oj, så fine ting du har skaffet deg :)
  Var på loppis i helgen, og der var det faktisk en Tivoli-lampe satt av til auksjon! Utropsprisen var 1500 kr og jeg vet ikke hva prisen endte opp med til slutt.

  Så deilig med en uke i Tyrkia da!
  Ha en fin uke :)
  Hilsen fra Stine

  SvarSlett
 5. Heisan! Du ble vinner av en pute fra Plonka inne hos meg, gratulerer! Mail meg postadressen din, så vil du få en pakke i posten :-)

  SvarSlett
 6. Heisan!
  Gratulerer med superfin julegave!! Det gjelder jo å slå til når godbitene er der, og da gjør det jo ikke noe om det enda er en stund til jula.Er sikker på dere får mye glede av tivolilampen.
  Flotte plansjer fant dere også, noe jeg alltid er på jakt etter og så fint at det var noe for et hvert interessefelt i familien!
  Ha en fin dag i ruskeværet!
  Str hilsen fra kaspara

  SvarSlett
 7. Ska sei litle hottentotten har vore heldige!!!
  Dritfine var den, og dei reaksjonene på bildetagning i parken kan eg nå ikkje forstå... ;o)

  Håpa dåkke har hatt det storveis i Tyrkia, og det komme nok nye muligheter hos meg ja ;o)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails