onsdag 27. juli 2011

Fargeterapi

Farger er noe som får meg i godt humør. Nå er det begrenset hvor godt humør man kan blir i etter alt som har skjedd, men det gjelder å se små lyspunkter der man kan. 


Settekassen skal på lillegutts rom og har blitt knall grønn. Trappekrakken til kjøkkenet er sjokk-lilla. Bokstavelig talt. Mannen ble faktisk sjokkert når han så den. Men det gikk seg til...;)
Jeg har funnet fram dukkesengen jeg hadde da jeg var liten, og den skal få seg en ørliten makover. Putetrekket med rosa/oransje blomster skal bli dyne og putetrekk til bamse og "baby".Det føles altfor hverdagslig å blogge om krakker og settekasser i grunn. Men hverdagen kommer tilbake enten vi vil eller ikke - selv om det er en helt ny hverdag det er snakk om. 
Vi har en liten gutt vi må ta oss av og være tilstede for. Det et vår 1. prioritet - uansett hva som skjer. TVen er derfor fortsatt avslått hos oss, men de som er rammet av bombingen i Oslo og skytingen på Utøya er for alltid i våre tanker og hjerter. 
Jeg håper du er trygg, at du har det så bra som du kan ha det og at du er omgitt av mennesker du er glad i.

  


Klemmer fra Sissel


5 kommentarer:

 1. Så fine tingene ble og så flink du har vært til å male :)
  Deilig med farger i disse dager...
  Ta vare på de små gledene ;)
  HERLIG siste-bilde!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. Naaw, så fine farger! Gutten din er forresten skikkelig fin iblant alle bamsene:D Fineste<3

  SvarSlett
 3. RIktigt härliga färger båda två!! Jag har en likan pall som står och väntar på att bli målad. Man kanska skulle försöka sig på nån sån där härlig färg... :-)

  SvarSlett
 4. Det var eit fint innlegg. Godt med litt fargar i kvardagen igjen :)
  Det er ungane vi må vere her for, ja, og dei bør ikkje få inntrykket av den gale verda vi lever i i dag. Difor går Tingeling sin vante gong her, fargerik hekling er påbyrja igjen - og bloggelysta kjem vel snikande innover den òg etterkvart :)
  Ha ein fin, kvardagsleg dag.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails