torsdag 21. juli 2011

Positive overraskelser

Det er aldri gøy å avslutte ferien sin, men denne gangen var jeg heldig! 
Det var nemlig så mange godsaker som ventet hjemme!


Disse stoffene fikk jeg karet til meg da Junette ryddet i stoffene sine. Jeg har ventet vel og lenge på dem, og var sikker på at de hadde forsvunnet på veien, men jammen meg kom de ikke trygt frem til slutt:) = timevis med sy-glede:)


Denne søte asjetten fra Stavangerflint (anno 1954) hadde svigermor plukket med seg fra en bruktbutikk, og tenkt at det var noe jeg og lillegutt kunne like! Og hun hadde helt rett:) Tusen takk!Jeg bestilte en haug med rangle-kapsler av Kaptein Biff før jeg dro på ferie, men de nådde dessverre ikke frem i tide (postgangen fra Oslo til Kongsberg tar 3 dager ser det ut som...). I pakka hadde hun jammen meg sneket inn noen godsaker til meg, og det var virkelig en stor overraskelse som varmet veldig! :)


Har du fått noen positive overraskelser i det siste?


9 kommentarer:

 1. Ja, när man har så dä rmycket fina saker som väntar på en så förstår jag att det ändå var lite kul att komma hem!
  Blir spännande att se vad du gör för fint med allt. :-)

  SvarSlett
 2. Lækre stoffer:) Jeg har også været der og er altid så glad for hendes stoffer:)

  Ja bliver spændende hvad der skal ske med dem...

  SvarSlett
 3. Det var mange positive overraskelser, ja! Og siden du akkurat fant veien tilbake til meg har du vel sett min papiroverraskelse som var den fineste på lenge?!? Velkommen tilbake, forresten, jeg koser meg stadig inne hos deg selv om jeg ikke alltid legger igjen så tydelige spor. Likte spesielt godt blåbærinnlegget her om dagen, jeg lagde faktisk en sak om blåbærplukking basert på den sangen i min korte karriere som journalist ; )

  Vi plukker alle mulige slags bær hele tida for tida her i huset og, det er DEILIG å kunne tasse ut barbeint og plukke markjordbær og villbringebær i sin egen hage!

  SvarSlett
 4. Så mange vakre stoff og for en sjarmerende donald talerken :-)
  Stikk innom bloggen min å være med i min give away om du vil :-)

  SvarSlett
 5. Det var flotte overraskelser. Da jeg kom hjem fra ferie venta fire små pakker og tre hentelapper på meg. Alt småting som bånd og knapper jeg hadde bestilt på ebay. Lykke til med all sygleden.

  SvarSlett
 6. Åh nei, rakk ikke kapslene frem! Uff det var utrolig trist, du som hadde så mange store planer! Hva skjer egentlig med posten for tiden?! Jeg syns både ting jeg sender og ting jeg bestiller tar idiotisk lang tid. Greit det er sommer, men hallo i luken lissom. Men til det positive- masse fine stoffer!

  SvarSlett
 7. himmelke stoffer:)
  gleder meg til å se hva du syr av de!
  klem

  SvarSlett
 8. så herlige stoffer! skulle ønske jeg kunne sy!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails