onsdag 9. november 2011

Stoffkremmerhus

Akkurat som med julestrømpene i fjor, har jeg kommet frem til at jeg verken synes at kremmerhus-sying er spesielt gøy eller at jeg er noe veldig god på det. Men noen kremmerhus ble det ihvertfall, så gjenstår det å se om de henger oppe i jula. Merker at jeg kanskje begynner å bli bittelitt blogglei...? Rart hvordan det plutselig kan slå til. 
Kanskje er det årstiden, kanskje er det en annen god grunn til det...


Fin onsdag til deg:)


14 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine - og hvor ser det bare skønt ud når de hænger der på knagerne :-)

  SvarSlett
 2. Syntes nå ble kjempefine jeg da :) Også så fin knaggrekke de henger på. Er det Anne Black knotter? Får håpe blogg-lysten tar seg opp :)Ha en fin dag

  SvarSlett
 3. kjempefine er de…
  så fine og søte stoffer du har brukt:)
  ha en fin dag i solen!
  klem

  SvarSlett
 4. Hei snupp! Syns kremmerhusene ble veldig fine jeg! Også håper jeg ikke blogg-leien tar helt overhånd, for jeg liker å følge med på det du skriver og viser - selv om du bor rett her i nærheten ;)

  SvarSlett
 5. Fine! Da vil jeg anbefale en bitteliten bloggepause, så får du se om du får igjen given :)

  ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 6. Hvor er de bare fine og søde.

  SvarSlett
 7. kjempesøte, håper bare du ikke går helt lei, du har en kjempefin blogg, som jeg liker veldig godt, du inspirerer skal du vite ;)

  SvarSlett
 8. Lider også av bloggleihet - så jeg lar det seile ganske så mye sin egen sjø her ute for tiden. Det er jo liksom ikke så krise mener jeg ;).

  Jeg må innrømme at jeg bli en smule (ok - underdrivelse) provosert av all glansbildeinnlegg for tiden - som drar seg til spesielt før jul - så jeg må legge bånd for meg for ikke å skrive et skikkelig innlegg som provoserer bloggriket. Jeg har sverget på at ikke et eneste glossy julegamasin - skal komme over dørterskelen - utover det KK-julenummeret jeg kjøpte. Jeg ble skikkelig sint og kvalm på kvinners vegne da jeg leste det. Det er liksom ikke grenser hvilke "krav" som legges på oss for å være vellykket julete. For ikke å snakke om KID-reklamen - som påstår at det beste alle vet er å komme hjem til et julepyntet hjem! Mulig jeg har et forsinket 14-tisopprør - eller 40årsopprør???? Nå fikk jeg et nytt utbrudd her *s*.

  Uansett - stoooor klem!

  SvarSlett
 9. Syns det var fine kremmerhus, jeg! :) Ja, man kan nok bli litt blogg-lei i ny og ne. Det gjelder nok mange! :) Inkludert meg selv. Hehe.

  SvarSlett
 10. Fine kremmerhus!! Jeg kjenner følelsen, av og til blir jeg også blogglei. Men da er det bare å ta litt fri noen dager...eller mer om du trenger det. Og plutselig kommer inspirasjonen og blogglysten tilbake igjen...(ihvertfall har jeg det sånn). du må ihvertfall ikke blogge fordi du føler at du må, for da mister du nok fort lysten. Ha en fin kveld. Hilsen Anne lise

  SvarSlett
 11. Kjempefine kremmerhus!!

  Klem Fru Samuelsen

  SvarSlett
 12. Dem er jeg helt vilde med!
  - Flotte farver :-)

  SvarSlett
 13. hej sissel
  Hvilken smuk side du har. Super flotte kræmmerhuse, skønne farver

  Kh louise

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails