torsdag 16. desember 2010

Jespers hjørne pyntet til jul

Her i huset stuer vi ungen inn i et hjørne - sånn blir det når vi ikke har muligheten for å hive ham inn på eget rom! Så han sitter i grunnen alltid i skammekroken, stakkars gutt. Eller det er ikke egentlig sant, han rømmer som regel fra kroken sin og leker har en lei tendens til å havne over hele rommet (eller rommene, de 2 vi har...). Tenkte kanskje han ville ha lyst til å holde seg i kroken sin hvis den ble pyntet litt?


Sånn ser hjørnet ut når lillegutt ikke har rukket å kaste alle lekene rundt seg enda. Ser dere julepynten på veggen. Mors verk og utspekulerte plan...


Jeg synes det er gøy med litt utradisjonell julepynt (det har jeg visst sagt før). Mesteparten av tingene er kjøpt på outlet butikken til Accessorize som ligger i Grønland Basar. Der er det 50 eller 70% avslag på alt!Enda litt mer jul i huset altså:)

Lillegutt har fått ørebetennelse, så store deler av kvelden i går lå jeg under dyna med ham. Det var visst bare mamma som var god nok, og det var bare når vi lå sånn tett-i-tett og holdt hverandre i hendene at det var greit å sove! Men min gjennomgang av gamle juleblader hadde noe for seg allikevel! Jeg er i skrivende stund i god gang med å bake både kardemommebiscotti (KK jul 2009) og kokoskager (Isabellas 2009). Nam nam:)

7 kommentarer:

 1. Flott julepynt!! Ligger denne butikken på Grønland i Oslo?? Har ikke vært der jeg..

  God bedring til den lille :)

  SvarSlett
 2. Ja, det gjør den! Inni det lille kjøpesenteret som heter grønland basar!

  SvarSlett
 3. Uffda, kjipt med syke barn, min Jesper er heldigvis frisk. God bedring til ham og fin julepynt han har i hjørnet sitt;-)

  SvarSlett
 4. God bedring til Jesper-venn.
  Håper han blir fort frisk slik at han kan nyte all den fine julepynten mamman hans har kjøpt.

  Klem

  SvarSlett
 5. Åh, så koselig! Nå ser jeg at vi har vært og kjøpt julepynt i samme butikk :-) Veldig søte og litt annerledes ting syns jeg. Så lurt å henge de på en snor sånn.....God bedring, ørebetennelse er slemme saker :-(

  Ha en fin kveld, hilsen fra Mollie

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails