tirsdag 28. desember 2010

Romjulstradisjoner

Å spille bingo i romjulen har alltid vært en tradisjon i vår familie. I fjor arrangerte jeg for første gang romjulsbingo for venninnene mine, og de ble hekta. For det er jo ingenting som skaper avhengighet slik som bingo vet dere...;) I kveld er vi i gang igjen!

Følgende mail sendte jeg ut før jul


Hei:)

Dere gleder dere til jul nå tenker jeg! Men ikke så mye som dere gleder dere til bingo vel? Jeg vet jeg har rett;)

Som vanlig tar vi med 3-4 små gaver, enten noe hjemmelaget eller noe som koster max 20 kr per gave. Det er lov å være kreativ. Alle gavene må være pakket inn enkeltvis. Papir holder, pynt er ikke nødvendig. 

Det er lov å ta med venner, gi beskjed om du tar med noen senest dagen før, så vi får anskaffet nok forfriskninger. Vi prøver oss på å unngå barn (bingotid = "alene med friheten og gode venner"-tid), men de blir selvfølgelig ikke nektet adgang:)

Det vil bli servert snacks og drikke med eim av bingo, så det er ikke nødvendig å ta med eget.

Ingen vits i å ha prestasjonsangst, å lære å spille bingo er bare barnemat! Hvis du vinner har du flaks! Hvis du ikke vinner noe er du sikkert forelska istedet, og nei, du får ikke pakkene dine tilbake.


Klem Hjørdis, bingovertinne på deltid 


Nå er jeg spent på hva kveldens fangst blir!

5 kommentarer:

 1. Julebingo var nytt for meg, men virker som en utrolig flott tradisjon. Gøy å høre rundt omkring hva som er folks ulike tradisjoner. noen MÅ det dene, for andre er det ikke jul med mindre DET skjer osv. Ha en fortsatt fin romjul.

  SvarSlett
 2. Dette hadde vært gøy å være med på!
  Kose dere masse!

  SvarSlett
 3. Vi har også tradisjon med bingo, men vi spiller det alltid på nyttårsaften. Det er såå gøy!!

  Alle tar med gaver og så henter vi frem spillegalskapen og lar det stå til, gammel som ung! Fin og merkelig måte å ta farvel med det gamle året ;-)

  SvarSlett
 4. Å, så gøy! Jeg elsker bingo!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails