søndag 24. oktober 2010

2 loppemarked og en risky-business taxitur

I dag har jeg busset rundt i Oslo på loppemarkeder! Og jeg kosa meg:)Vet ikke om det er fordi det har vært fryktelig mange loppemarkeder å velge mellom denne helga, eller om det er fordi det var søndag, men det har vært sparsomt med folk synes jeg. Deilig å slippe å brøyte seg fram!

Det beste loppefunnet mitt denne dagen er absolutt lillegutts nye seng! Vel...den blir ikke hans før han blir litt større gutt - men da er den ihvertfall bankers! Litt maling, og kanskje til og med litt tapet, så blir den superfin! 150 kr måtte jeg gi, men kunne nok fått den enda billigere. Jeg kan bare ikke fordra å prute! Litt pinglete der må jeg innrømme...
I og med at vi ikke har bil, og i mitt tilfelle heller ikke lappen, måtte en drosjebil kjøre meg og senga trygt hjem. Det ble en interessant og litt nervepirrende tur, da vi kjørte hele veien fra Trasop skole og ned til Grønland med døra til bagasjerommet oppe på fullt gap og nødblinklysene på. Ett under at vi ikke ble stoppa og bøtelagt! Men det ordner seg for snille jenter:)



Ellers fant jeg meg et dynetrekk og noen sjarmerende hengere


2 putetrekk


Et babysengesett med broderier


En liten duk


2 større duker med nydelige broderier



og hekla brikker.


Det passet fint å finne denne boka når som det nærmer seg jul! Den er fra 1947 og er herlig nostalgisk.


Mens denne pekeboka er fra 1978 og retrokul!


Fortsatt fin-fin søndagskveld og ha en super uke!

6 kommentarer:

  1. Åh, nå tror jeg jaggu vi har vært på samme loppis i dag, for den senga så jeg gett! Den var jo så fiiiin! Den hadde jeg nok hatt myst på, hvis det ikke var for at vi fant en nesten helt maken for et par uker siden (innlegg om det på bloggen min :-) De sengene er utrolig koselige! Jeg sleit også litt for å få den inn i bilen, og inn en taxi er jo bare beundringsverdig. Så snilt å kjøre med blinklysene på da ;-)

    SvarSlett
  2. Flotte funn du fikk med deg! Busse rundt på loppis i Oslo kan være litt skummelt ja (for lommeboken), plutselig -må- man bare ha noe så blir det taxi hjem..blir ikke mye kupp på den måten :)
    Fant fire blå Ikea-poser med de bittesmå tre-kommodene til Ikea på det siste loppisen jeg var på. Taxi fra Bærum til Ensjø på en lørdag var ikke billig nei, men nå har jeg i alle fall masse, masse oppevaringsplass til all smådill :D

    Lekre klistremerker det var på sengen btw! ;)

    SvarSlett
  3. Nydelige funn!! Senga var et kupp!!!
    Jeg har dilla på senger, og fant en til samme prisen i går selv :) Blir spennende å se hva du gjør med den!

    Klemmer fra Stine

    SvarSlett
  4. Kjempefine loppisfunn :D
    ha en fin dag
    /myr

    SvarSlett
  5. 150 kroner var jo en bra pris! Flott seng!

    SvarSlett
  6. Litt av ein loppistur gitt :o)
    Det ordne seg for snille jenter ja,
    og det e klart at den senga måtte him!
    Glede meg te å sjå den itte nåken malingsstrøk :o)

    Andre flotte funn og ser eg!
    Ha ei super veka videre

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails