lørdag 11. desember 2010

Jule-hekling og andre heklesaker

Dette her skal være et pepperkakehjerte. Ikke så lett å se kanskje? Må nok pynte litt på det ja;) Jeg har funnet oppskriften hos Erica Laurell. Hun legger ut en hekleoppskrift hver dag i desember - en perfekt julekalender for oss litt heklegærne:) Dagens oppskrift er på en tofarget vimpelrekke.

Jeg må også anbefale bloggen 365slojd. Her legges det daglig ut forslag til ting man kan lage med forholdvis enkle midler hjemme. I dag; hvordan hekle en luciakrone! 

Ellers er jeg i gang med en apebamse. Foreløpig har jeg heklet kroppen i turkis/lyseblått. Jeg har kjøpt mønsteret av Elise bak bloggen Kaptein Biff, noe jeg er superfornøyd med, for jeg har misunnet henne den bamsen lenge;) Takk igjen for at du deler/selger de fantastiske oppskriftene dine, Elise!


Den brune klumpen med øynene er starten på en kanin. Angrer litt på at jeg valgte fargen brun, men gjort er gjort! Jeg tror jeg stapper inn en rangle i den også, man kan aldri få nok rangler vel?

Nå er jeg i gang med andre runde av biscotti-baking! Det er vår julekake nr. 1 her i huset! Og det går en del av den for å si det sånn! I morra får du oppskriften. (Orker du ikke vente, finnes den i Tines julehefte som fåes gratis i en del matbutikker!)

Fortsatt fin lørdagskveld:)

5 kommentarer:

 1. Takk for tipset om Erica Laurell. Der var det mange artige hekleoppskrifter! Kanskje eg skal prøve å hekle det hjertet, eg også.
  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 2. Var innom Erica Laurell.
  Der var det mye fint.
  Hjertet ditt ble kjempekoselig:)

  SvarSlett
 3. åj, det var mange gode linketips. tenk å lage en hekleoppskrift for hver dag i desember, det er jo helt vilt beundringsverdig. Jeg klarer å trøkke ut en i året, lissom. Jeg kikket på bildet ditt før jeg leste teksten, og fikk litt hetta for at du hadde misforstått apeoppskriften, men så så jeg du holder på med en kanin også. Paralelle prosjekter, det er ikke dårlig! Ser ut som apen blir skikkelig fin!

  SvarSlett
 4. Takk for tips om Erica L. Veldig fin og inspirerende blogg du har!

  SvarSlett
 5. Du lager mye fint til jul:) inspirerende å følge med. Flott ide med svibel i norgesglass. Jeg har arvet en kjeller full av slike glass og forsøker stadig å finne på nye måter å bruke dem på...dette var en ide jeg kopierer;)

  Hekling er gøy, takk for ideer og linker!

  Jeg har lagt link til deg i bloggen min...slik at jeg lett kan titte innom hos deg.
  I dag er siste dag på mitt gavedryss-en heklebok.

  Ha en fin 3.søndag i advent.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails