onsdag 15. desember 2010

Pakker og innpakking

I dag kom endelig lønningsdagen, og jeg har fått gjort unna det meste av julegave-shoppinga! Hadde nok blitt helt ferdig om ikke jeg hadde hatt med lillegutt. Han våknet med feber i natt og måtte derfor bli hjemme fra barnehagen i dag. Heldigvis sov han for det meste søtt i vogna si:)

Jeg koser meg alltid med å pakke inn gaver, og det skal se fint ut det jeg gir fra meg! Jeg har mang en gang revet papiret av gaver som har blitt pakket inn i butikk og gjort det om igjen hjemme. For meg betyr det estetiske ved det å gi bort gaver mye

Det morsomme er at jeg aldri bryr meg om innpakkingen på gaver jeg selv får. Og jeg bryr meg heller ikke om mottagerne av mine gaver legger merke til hvordan gaven er pakket inn; jeg har bare store problemer med å gi bort noe jeg selv ikke synes er fint.
I år blir pakkene pyntet med bl.a. fluesopper og stjerner. 
Husker ikke hva dere bloggere kaller sånne merkelapper jeg, men på dem har jeg ihvertfall stemplet "god jul" i rødt og svart. Det nederste røde papiret med hjerter kjøpte jeg på Lagerhaus i Gøteborg, jeg synes det er så søtt! Samme sted fikk jeg også tak i det fine "blonde" båndet. 

Nå skal jeg kose meg og kikke gjennom interiør-julebladene mine. Synes så tydelig å huske at jeg har sett en oppskrift på kardemomme-skorper i ett av fjorårets Isabella eller Boligliv, og det fikk jeg spontant lyst til å lage. Godt jeg sparer på de fleste bladene mine! Jeg elsker bladene mine! Faktisk elsker jeg de så høyt at jeg en gang sa at det var det første jeg ville redde ut om det ble brann (dette var før lillegutt altså). Mannen ble ganske fornærmet over denne uttalelsen; han mente at han, mannen min, burde ha høyere prioritet enn noen interiørblader! 
Hallo!! Du klarer vel å gå sjæl!?

Fortsatt fin 15. desember til deg (forhåpentligvis uten brann...) :)

8 kommentarer:

 1. Ho ho, herlig brannkommentar.
  Flotte flottings pakker, mottaker bør virkelig ta seg tid til å studere og nyte. ☺

  SvarSlett
 2. Gullfin kommentar til mannen din;-) Klarer heller ikke å kvitte meg med noen av bladene mine, og samlingen begynner å ta rimelig stor plass, godt vi snart skal bygge ut;-)
  Ha en fin brannfri kveld;-)

  SvarSlett
 3. Hehe, kjenner meg igjen i det. Bladene må bli med ut!!

  Men du, er det slike kardemomme biscotti du skal lage? De vil jeg også ha oppskriften på. Kunne du ha lagt den ut, om du mot formodning skulle finne dem? *blafrer med øyevippene*

  Ha en fin kveld.
  Skal sende deg mail. ;)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Nå kom jeg brått på at du hadde jo lagt ut oppskriften på bicotti under her.

  Går det an å tilsette kardemomme i disse tru...?

  SvarSlett
 5. Da er du akkurat lil meg, klarer heller ikke gi fra meg en gave som er "stygt" pakket inn, og legger mye arbeid i innpakkingen. Poster nok et innlegg om det snart jeg også :)

  Og når det gjelder interiørblader, ahh, jeg MÅ bare ta vare på dem jeg også...tenk om jeg plutselig må bla tilbake og finne noe??!! Hehe...til min kjære samboers fortvilelse her også..de tar jo opp litt plass.

  Ha en fin kveld!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 6. Hej, lovely blog and wonderful gift wrapping! And your lille familie picture is so cute...
  Love, Maaike

  SvarSlett
 7. Flott det ble :D
  Jeg synes også det er veldig koselig med innpakkingen og pynting :D
  ha en fin førjulsdag
  /myr

  SvarSlett
 8. Nydelig innpakning! :) Hadde blitt glad om jeg fikk en så fint innpakket gave, altså. :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails