tirsdag 7. desember 2010

Lillegutt lager julepynt

Jeg synes det er så koselig med juleverksted, så her i gården har vi juleverksted nesten hver dag. Heldigvis ser det ut som at lillegutt synes det er stas også, ihvertfall i en halv time eller så! Vi øver oss på å male og holde penselen - og på å huske å ikke spise malingen! Til nå har lille J hatt både grønn og gullfarget lipgloss, så vi har litt jobb foran oss enda...;)

Disse stjernene har mamman klippet ut av papiret som pjokken har malt på. Med litt perlepynt og silkebånd er de nå klare til å henges på treet.




Et fabelaktig kunstnerisk samarbeid:)

9 kommentarer:

  1. Så flotte!!! Det var en lur idé til de mange kunstneriske arbeider som kommer med i sekken fra barnehagen også. Man kan jo i bunn og grunn klippe ut hva som helst av former, også sånne ikke-julete-ting. Hmm..fikk plutselig mange ideér til julegaver jeg nå! TUSEN millioner takk for nok et inspirerende innlegg fra deg :-)

    SvarSlett
  2. Så koseleg julepynt de har laga! Artig med sånne kunstverk av dei små... :-)
    Vi hadde juleverkstad her i helg med eit vennepar, så artig å få lov til å vera litt barnslige ilag... ;-)
    Klems

    SvarSlett
  3. Så fint det ble. Elsker barnekunst:)Ha en fin dag.

    SvarSlett
  4. Så fint! Artig når ungene lager ting selv - de er jo så konsentrerte og engasjerte, og så blir de jo så stolte når vi setter det fram i huset.
    Ha en fin onsdag!

    Marit

    SvarSlett
  5. Så genialt og koselig ;-)

    SvarSlett
  6. Fabelaktig julepynt, morsomt å bevare i årene som kommer. Langt kulere enn den tradisjonne dorullnissen. Tror forresten ikke barn av i dag lager så mange dorullnisser.

    SvarSlett
  7. Tror ikke jeg heller...hehe...:) I barnehagen til lille J er de motstandere av dorullnisser, noe jeg synes er helt greit!

    Takk for koselige kommentarer alle sammen:)

    SvarSlett
  8. Ååå, så fine de var!! Tror jammen vi må gjøre noe sånt vi også :)

    SvarSlett
  9. Disse var bare fantastisk dekorative!!! TUSEN takk for at du ville dele ditt bidrag på Lekenhverdag.com. Dette kommer garantert til å bli en hitt også her.

    Klem fra Carina

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails