lørdag 1. januar 2011

Nyttårsforsett

Godt nytt år!

Det ble ingen stor feiring av det nye året hjemme hos oss dessverre. Jeg var på jobb og mannen var barnevakt for en skremt lillegutt. I tillegg har jeg sovet bort den første dagen av det nye året... Dette lover ikke bra!

Jeg har alltid som nyttårsforsett å spise sunnere og kutte ut godteri. Det pleier ikke å holde en dag en gang. Så i år er mitt nyttårsforsett å ikke ha noe nyttårsforsett! Satser på at det gjør susen;) Men skulle jeg ikke ende opp med å spise sunnere i år heller, kan jeg i det minste hekle noen grønsaker! En gulrot for eksempel!

Hva er ditt nyttårsforsett? 
(Jeg heier på deg!)

7 kommentarer:

 1. Godt nyttår! jeg har heller ingen, men håper på å være litt mer takknemlig og klage litt mindre i 2011, det må vel være mulig vel?

  SvarSlett
 2. godt det ikke bare er oss som gikk glipp av feiring hehe vi alle har influensa utenom babyen så det ble til at vi satt i øverste etasje å så på fyrverkeri hehe men godt nytt år! fin gulrot!

  SvarSlett
 3. Hihi, det var smart..
  Jeg skal, ehem...spise sunnere, og trene mer. Prøve i hvertfall, hihi.

  GODT NYTT ÅR!!
  Og takk for det gamle, har vært koselig å bli kjent med deg :)

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 4. Heisann, hmm nyttårsforsett pleier som regel å gå ganske kjapt i dass så jeg tror også jeg dropper de. Men skal prøve å nyte hver dag samt være mot andre som jeg vil de skal være mot meg! Gleder meg til dine kommende innlegg i tiden fremover!
  Klem Elin

  SvarSlett
 5. Mitt nyttårsforsett er å begynne å løpe igjen.
  Hehe, vi får se hvor lenge de holder.

  Og så stemmer jeg for masse, masse grønsaker og frukt og sunne ting! Iallefall i heklet form!

  Godt nytt år til deg, venn!
  Klem

  SvarSlett
 6. Super å kunne hekle den sunne maten, da, men spørs om jeg hadde fått mindre lyst på sukker og salt likevel... Godt nyttår!

  SvarSlett
 7. Jeg er som deg,å holder meg unna nyttårsforsetter. Men jeg skal prøve å gjøre mer av det JEG har lyst til i året som kommer.
  Har vært så dårlig form,å vips så var det gått et helt år uten at jeg fikk det med meg.
  så i år skal dagene nytes bedre.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails