onsdag 19. januar 2011

Hang on, be strong!

Sykdommen herjer fortsatt hjemme hos oss. Jeg og mannen regnet litt på det, og fant ut at lillegutt har vært i barnehagen 3 dager de siste 4 ukene. 10 dager med omgangssyken ble avløst av influensa. Nå ligger begga gutta mine rett ut og det spøker alvorlig for Danmarksturen vår... :(
Jeg har vært rimelig utslitt på kveldene og har stort sett sittet og glodd på tvn - med heklenåla i handa da selvfølgelig! Det gjelder å koble av/ut når man kan! Hybelkaninene gjemmer vi under sofaen så lenge...;)

3 enkle tre-hengere har fått en makover. Finnes ingen grenser for hva man kan hekle altså!En har fått 80-talls tyggegummifarger, og den andre en mer 70-talls stil med lilla og oransje.

Den tredje er myntet på lillegutts rom i fargene turkis, lyseblått og grønt.Synes dette papiret med elefanter på er så fint. Både dette og det med ankerne på er fra minimega og kan kjøpes her!
Håper du og din familie er friske og raske! 
Det unner jeg deg SÅ!!


11 kommentarer:

 1. stilig! så oppfinnsom du er!

  SvarSlett
 2. Så fiiine! KAn du ikke legge ut en oppskrift?
  Klem

  SvarSlett
 3. Din hekling er MAGISK! Fy fillern, jeg er imponert jeg. Så mange sykedager på lillegutt + jobb. Jeg synes det koemmer det ene innlegget etter det andre her inne hos deg som et synlig bevis på alt du får til. Håper virkelig du kan friskmelde familien din og reise på Danmarkstur. Masse god bedring til deg og dine!

  SvarSlett
 4. Så søte! God bedring til hele gjengen :)

  SvarSlett
 5. Uff, da, ikke noe artig med syke barn. Det er jo dessverre en del sykdom når småtassene begynner i barnehage.
  Flotte heklehengere i kule farger!

  SvarSlett
 6. Du er så FLINK!!
  Skulle ønske jeg kunne hekle slikt.
  Går det an å hekle rundt en lampeledning kanskje...? Har du prøv det?

  SvarSlett
 7. Nydelig!SÅ flink du er!
  Masse god bedring til alle i heimen, håper det går fort over sånn at Danmarksturen ikke ryker!
  God natt herfra!

  SvarSlett
 8. Kjenner meg så inderlig godt igjen i det du skriver. Vi har andre vinteren nå der eldstemann er mer hjemme enn i barnehagen. Her er det litt grunner for det (kronisk sykdom), men likevel, det er ikke mye moro! Men det er da jeg synes det er deilig å kunne gjøre litt kreativt på kveldene! Liksom veie litt opp for negative ting med å lage noe fint! Man blir glad av slikt! :) Alt det du hekler gjør ihvertfall meg glad, og jeg skulle gjerne hatt noen av de kleshengerne der altså! Skulle gjerne hatt hekleferdighetene dine også! Hihi!

  SvarSlett
 9. Å herligheten så slitsomt med syke barn sååå lenge... Overraska over at du i orker å hekle noe i det hele tatt om kvelden, du er god!
  Klem Elin

  SvarSlett
 10. Kjempefine hengarar! Fysste gong innom bloggen din - men ikkje den siste:-) God bedring til familien din - kjipt med så mykje sjukdom! Satsar på at det iallefall er unnagjort på ei stund no!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails