onsdag 15. juni 2011

Barnslige tapetprosjekter

For de som måtte lure; tapetseringen med skjøter gikk bra og det ble ingen kjefting på mannen;) Nå begynner rommet til lillegutt å bli innflyttingsklart. Mamman og pappan er spente på hvordan dette skal gå - tenk at gutten vår ikke skal sove inne hos oss lenger! Det blir trist og deilig på en gang. Mannen gleder seg til å kunne lese på senga...:)


Lillegutts seng fant jeg på loppis i fjor, noe som resulterte i en litt spesiell drosjetur hjem. Se før-bilder her - den trengte en liten makeover for å si det sånn! Senga ser nesten turkis ut på dette bildet, men er egentlig lyseblå. Tapeten heter Dotty og er fra Ferm Living.


Kommoden er også et bruktfunn. Vi gikk til innkjøp av mange kommoder før vi flyttet. 2. etasjen i huset vårt har mye skråtak og skapene som stod på rommene var bare i veien og stjal veldig med lys. Denne kommoden var lekker lilla og gul da den ble kjøpt, men som vanlig gjelder det å se potensialet i ting;) Jeg og lillesøs bar den fra løkka og hjem. Den var gruelig tung (eller så er vi gruelig svake), og en tur som vanligvis tar 10 minutter tok 45 minutter. Til slutt satt vi den opp ned på isen og dyttet den avgårde. Før kommoden kunne males måtte det en gjøres en omfattende rekonstruksjon av topplata med sparkel. Søstrene sisters glemte visst at det pleier å ligge litt grus oppå den isen...! Tapeten heter Marionette og er også fra Ferm Living.


Lillegutts bord har fått tapet fra Retrovilla. En ordenlig fisketapet til ære for pappan hans:) Bordet har samme turkise fargen som kommoden over.
Si ifra hvis du er intressert i fargekoder - jeg deler gjerne:)Forresten; vinnerne av den lille gi-borten er nå trukket ved hjelp av random.org!

 Det røde jordbæret går til En rosa fugl 
og Fargevandring får det rosa!


19 kommentarer:

 1. Kjempefine ting snuppa, du er jo så flink!

  Jeg selger Ferm Living/Marionette-tapet hvis noen er interessert! Har en god del til overs etter mitt prosjekt:)

  SvarSlett
 2. Så masse FINT!! Herlighet så effektiv og dyktig du er :) Heldige lillegutt som får bo her. Tror nok det vil gå veldig fint jeg. Og det er deilig å få tilbake soverommet sitt ;)

  Ha en strålende dag!
  klem

  SvarSlett
 3. Oj, vad du har tapetserat och fixat! Allt är superfint!
  Det är ju så kul att ge möbler och inredningsdetaljer ett lyft med lite härlig tapet. :-)

  SvarSlett
 4. Så flink du er til å få til ting!!

  SvarSlett
 5. Skønne, skønne sager du har lavet - er helt vild med sengen og den mint grønne kommode!!!! Super inspiration - står selv og skal til at lave børneværelse om lidt, så det er bare så fedt få nogle nye ideer :-)

  SvarSlett
 6. ÅÅÅ så fint det ble! Herlig barneromsinspirasjon!

  SvarSlett
 7. ÅÅÅÅÅ, her var det mye fint her. Jeg tror nesten jeg fikk overdose, for jeg ble så overveldet at jeg nesten ble uvel (du vet, loppemarkedoverveldelsesfølelse). Det blir jo helt utroooolig fint! Og så god du er til å sette sammen farger og tapeter. Jeg er superinspirert! Takk for at du deler :)

  SvarSlett
 8. Så utrolig fint det ble, Sissel. Lillegutt er superheldig som får bo der. Lykke til med bytting av soverom. Og JA, det er deilig å få soverommet sitt tilbake. :)

  SvarSlett
 9. Så flott du har tapetsert! Elsker skuvsenger..tenker at de gir en helt egen trygghet siden de er så høy på sidene:)
  Her kommer han til å STORTRIVES!
  Klem

  SvarSlett
 10. WOW, sååå mye kult!! DIGGER senga! Både fargen og tapeten er noen av mine absolutte favoritter!!
  Kjenner til skråtak-problemet. Her blir det også en del kommoder og småmøbler pga dette. Samt hule til Lillegutt der det har vært kott.

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 11. Hei igjen!
  Jo, hadde vært veldig interessert i et bytte, hadde jeg bare hatt mye av den dotty-tapeten. Det er nok bare en tapetprøve, desverre.

  SvarSlett
 12. Skønne skønne sager og sikke en lækker seng og kommode:)

  SvarSlett
 13. wow så stilige møbler, knalltøft med tapet:),
  likte veldig godt kommoden:)
  Klem Hilde

  SvarSlett
 14. Kul seng og kul farge på kommoden! :) Skal i gang med noen prosjekter selv - så det hadde vært supert å få fargekoden :)

  SvarSlett
 15. Hei!
  Er det mulig å få fargekodene på skuvsengen og på kommoden/bordet?
  Leser ofte bloggen din.

  Hilsen Kristin

  SvarSlett
 16. Kjempeherlige ting! :)

  SvarSlett
 17. Hei!

  Fant deg gjennom NIB og tapetutfordringen :)
  Likte veldig godt ideen med sengen. Har en slik seng tilgjengelig selv, så en skal ikke se bort i fra at jeg låner ideen din.

  Har en giveaway på bloggen min, om du vil bli med.

  Nina

  SvarSlett
 18. Kjempesmarte og flotte ideer! Elsket sengen!!

  SvarSlett
 19. For en herlig kommode og seng! :) Sånt finnes ikke i butikkene ;) Kunne jeg ha fått fargekoden på kommoden? Da hadde jeg blitt veldig veldig glad :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails