søndag 5. juni 2011

Starten på en sykrok

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg elsker å se bilder av andres sy-rom. Spesielt alle stablene med stoff som folk har. Det er virkelig sukkertøy for øyet, det! Jeg har vært grønn av misunnelse flere ganger må jeg innrømme...:) 

Det jeg har av stoffer lå i poser og plastbokser i leiligheten vår, men nå er alt funnet frem og stablet pent i skapet i stua. Jeg har ikke noe syrom å skryte av, men får en liten sy-krok der. Egentlig like greit, for jeg synes det er så ensomt å sitte aleine i et rom å sy - jeg trenger noen rundt meg. Mannen kan drive med sine ting, jeg kan drive med mine, vi trenger ikke prate - men det er deilig å være sånn "alene" sammen:)Jeg er godt fornøyd med stoffsamlingen min når jeg ser den sånn (ikke for det - jeg vil gjerne ha mer;) Nesten så jeg blir litt minsunnelig på meg selv her;)
Flere bilder av sykroken kommer etterhvert. Må bare dille og ordne litt mer først:)Den nederste hylla i skapet er dedikert til lesestoff (haha!), av typen barnebøker. 
Så vi deler i grunnen sy-kroken, lillegutt og jeg:)


I morra skal det visst regne i bøtter og spann her hvor vi er. Forslag til inneaktiviteter med en vilter 2-åring som kjeder seg lett tas imot med takk!


Fin kveld til deg:)

22 kommentarer:

 1. Wow, ja det var stoffsamlingen sin!!! Tror jeg kjente igjen et par stoffer også ;)

  Burde egentlig ha et tonn med inneaktiviteter å foreslå, siden jeg er hjemmemamma fortsatt, men mitt forslag er: gå ut i regnet, ingenting er morsommere enn vann!!!

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 2. Oioioi, for nokre lekre stabler med stoff. Virkelig ein fryd for øyet :)

  SvarSlett
 3. Så mange kjekke stoff du har!! Koselig krok det:). Aktiviteter, hm.... lage muffins... gå på besøk... plaske i regnet... tegne/male:). Lykke til.

  SvarSlett
 4. Imponert! Superfin samling. Skal se det er du som misunnes denne gang. Jeg lurer alltid på hvordan alle klarer å ha så mye stoff som matcher til hverandre, både i farger og stil.

  SvarSlett
 5. ÅÅÅ, det var jo bare så fint, når jeg bare blir ferdig med denne eksamen så skal jeg rydde i mine stoffer også...jeg er evig forelsket i de glade retrostoffene mine. Du har jo så mange fine, fint med bøker nederst til lillemann også...klem fra Wilhelmine

  SvarSlett
 6. å, der var det jammen mange fine stoff! Vart heilt misunneleg her!

  Og så koseleg blogg du har! Legg meg til som følger eg :-)

  SvarSlett
 7. Åååå, virkelig en stoffsamling jeg ble misunnelig på...fantastisk! :) Kos deg med mange flotte syprosjekter...

  SvarSlett
 8. Her snakker vi sukkertøy for øyet ja!! :)

  SvarSlett
 9. Wow, yummi for en herlig haug med stoffer! Heldiggris :-)en nytelse å se på sånne fargekoordinerte stabler med retrostoff og annet snacks ;-)

  Klem fra mollie

  SvarSlett
 10. Oi, så mye fine stoff!! Et skikkelig sy/hobbyrom ønsker jeg meg også!! Nå har jeg stoffsamlinga mi på roterommet:p Blir ikke så kreativ av det akkurat! Men akkurat nå henger det endel nytt ute på tørkestativet!! Skal få henge der til pynt litt til:) Ha en fortsatt fin kveld. Klem.

  SvarSlett
 11. Pretty! Var jo en flott samling du hadde der! Syns det er kjempeartig å se glimt fra andres syrom/sykroker/stoffsamlinger! Prøver så godt jeg kan å ikke bli misunnelig, men glede meg desto mer over å se igjen "gamle kjente", spesielt gøy å se stoffer jeg selv har i andre farger :)

  SvarSlett
 12. Mhm! Her var det mye fint stoff! Kjenner litt på den misunne sen ja.... Inspirerende bilder i alle fall, både til sying og til mer stoff-jakt!

  Ha en fortreffelig uke!

  SvarSlett
 13. fantastisk samling av stoffer. det må jeg si - du har en nydelig samling.
  lykke til med syprosjektene dine og jeg er helt enig om at det er godt at mannen kan gjøre sine ting mens jeg gjør mine ting. sammen uten å være sammen...
  ha en god uke.

  SvarSlett
 14. Å, så lekker samling med stoffer!
  Det gir sånn inspirasjon å se stoffer ligge sånn fint sammen. Kos deg med din sykrok!

  SvarSlett
 15. Kan tenke meg at Stine kjente igjen noen stoffer her ja, for noen av de jeg sendte til deg kom jo fra henne! ;) Skimtet noen kjente biter innimellom synes jeg :D Det er jo virkelig dekorativt når man sorterer så fint som du har gjort her, og akkurat min form for humor med lesestoffet nederst, hihi! Herlig :) Inneaktiviterer for 2åring, vel det eneste som får min viltre frøken på to og et halvt til å sitte i ro inne en stund er modellerkitt. *♥*

  SvarSlett
 16. Jeg tror jeg akkurat sikla ...

  SvarSlett
 17. Ååå, for ei fin og stor samling med stoffer!
  Dagsenga under her så skikkelig innbydende ut, nesten så jeg fikk lyst på en times strekk med et passe meningsløst ukeblad Ü

  SvarSlett
 18. Ååååå nydelig!!! Er enig, det er gøy å se andre sitt utvalg ;)

  Fint å dele, håper han ikke klatrer oppover i hyllen.......

  Kos dere inne ;)

  SvarSlett
 19. deeeilig!
  jeg er så enig! kjekkeste som finnes er å se andres stoffsamlinger/sykroker..og denne gangen var det vi som ble misunnelig på deg, men på en god måte da! vi UNNER deg det!

  ..leseSTOFF (haha!)

  SvarSlett
 20. Nej hvor ser det dog lækkert ud, jeg blev da ihvertfald misundelig på din flotte samling :D

  SvarSlett
 21. Eg kjenner eg blir grønn av misunnelse! Når eg får betre plass skal eg også ha ein slik krok, med minst like mykje stoff, og garn da sjølvsagt :D

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails