mandag 20. juni 2011

Ny gammel hylle

Denne hylla var tidligere rød og hadde små kroker i metall. Den og en tallerkenhylle fikk jeg for 50 kr på loppemarked sist høst. Nå er den ikke rød lenger, men lyserosa og fin, og jammen meg har den ikke fått knotter fra Anne Black også:)Det er dårlig med naturlig lys i gangen vår, så det er vanskelig å få tatt ordentlig gode bilder av den, men du skjønner tegninga. Kartvimpelen passet perfekt til synes jeg, men snart skal det henge egensydde poser fra knaggene og da blir det fort litt for mye.

Nå nærmer det seg ferie for oss, så blogging kan det bli litt dårlig med. Men jeg gleder meg stort til familiekos på dagtid - og kjærestekos med vin og mye hekling på kveldene:) På sensommeren åpner jeg eplabutikken min igjen og da vil det forhåpentligvis være mye nytt å finne der. Jeg har blant annet vært i kontakt med denne damen og fått tillatelse til å selge soppranglene mine:) De er nemlig sterkt inspirert av denne oppskriften.


Ha en fortsatt fin kveld:)

4 kommentarer:

 1. Gillar verkligen kartvimplarna! Jättefina. :-)

  Och visst blir det mindre bloggande nu på sommaren, men också mindre tid till att läsa bloggar, så det är lite bra att det inte blir så mycket uppdaterat. Då missar man inte så mycket. :-)

  SvarSlett
 2. jeg har visst kommentert de fine kartvimplene før,
  men de ER bare fine altså!
  Nydelige Anne Black knagger også:)
  klem Tone

  SvarSlett
 3. Å, så fin den ble med nydeligste knotter!
  Tenker dere gleder der til gode ferie dager...
  NYT ;)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 4. Så søtt det ble. Kjempefint :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails