tirsdag 6. september 2011

Lillegutts rom


Følte det var på tide å vise frem litt mer av huset vårt:)

Det beste med å flytte fra 53 kvm på Grønland i Oslo var at lillegutt fikk eget rom! 
Mye er ordnet i stand og rommet fungerer fint, men den siste finpussen gjenstår. Blant annet er en bildevegg under planlegging. Så det du ikke får se i dag, får du se senere:)


Skuvsenga og tavlen er kjøpt på loppis. Senga så slik ut før, og har blitt malt lyseblå og tapetsert med tapet fra Ferm Living. Dukkesengen hadde jeg når jeg var liten og har nylig fått seg en makeover.


Trekasse fra loppis med ekstra pledd og kosebamser.


Kommode fra Maritabutikken på Løkka. Den var i utgangspunktet lilla med gule skuffer... Også denne tapeten er fra Ferm Living. Bokstav- og tallplakater fra Minimega.  De søte små kortene ble kjøpt på storbytur til København. Kulerammen er fra genbrugsen.


 Knagger formet som flodhest og sjiraff fant jeg hos Lagerhaus i fjor.


Kofferter fra Søstrene Grene. "Mummi-huset", som lillegutt kaller det, er fra Sprell. Herr Nilson uroen og spilledåsen er kjøpt brukt.Takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget mitt:) Det var så koselig å komme hjem fra nattevakt og lese de:)

Som noen påpekte er det i grunnen ikke så synd på meg - jeg har nå fri en snau uke...:) 
Men på den andre siden; det er nå jeg nå jeg må til pers - jeg og husmorevnene mine! 
Og det er ikke å spøke med når man bare er delvis vellykket på det området...!


Ha en fin kveld:)

17 kommentarer:

 1. Ja, er det ikke fantastisk med mye plass?!? Vi flyttet ut av byen for halvannet år siden og jeg kunne aaaaldri fått plass i en liten leilighet igjen.

  Men vi har komet så langt som dere med rom til lillegutt ennå, det står på planen i høst ; )

  Veldig fint det har fått se til nå, da! Morsomt med tapetvimpelrekke i skråtaket.

  Synes forresten du virker som en svært god husmor, jeg : D

  SvarSlett
 2. Så fantastisk herlig rom med fargespill og så flotte orginale leker! Vi har også en skuvseng til vår lille som jeg har lurt på om jeg skal gjøre noe med. Foreløpig kommet fram til at jeg vil beholde den som den er - med orginal farge og bruksslitasje! Elsker tapeten du har brukt på sengen og skal absolutt bruke denne inne på barnerommet selv :)

  SvarSlett
 3. For et hærlig gutterom!! Så koselig å se at det ikke bare er guttene mine som har hatt dukkeseng (til bamsene) på rommene sine. Mine er nå 9 og 11 år og jeg synes det er vanskelig å ordne fine gutterom til de. De er for store til lyseblå og søtt, men samtidig synes jeg de er for små til kuule tenåringsrom. Spiderman-tapet og Starwars-theme... over my dead body:-) Vi får se hva vi kommer fram til. Siste ide er å la de gå crazy på grenbrukstorvet og la de få velge farge selv og så male sammen...

  Klem fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 4. så masse fint!!
  jeg elsker den kommoden da!

  SvarSlett
 5. virkelig fint rum med enkelhed og alligevel mange gode detaljer!

  SvarSlett
 6. For eit flott barnerom! Heilt nydeleg, kan tenkje meg at guten din trivast der inne!!

  SvarSlett
 7. Jeg blir helt varm i hjertet over alle de vakre, herlige detaljene! Vakkert barnerom!

  SvarSlett
 8. Sååå mange fine detaljer!!! Nyydelig er det :)
  Må sannelig få ut finger'n jeg også, og bli ferdig med barnerommet. Der er det esker og kaos, ingentig er hengt opp ennå...jaja..

  Fin høstkveld til deg!
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 9. For et utrolig nydelig rom med mange flotte møbler og detaljer. Digger skuvsenga, dukkesenga og den flotte kommoden dere har satt i stand..
  Det er så nostalgisk trivelig å se kuleramme da. Jeg hadde en her jeg og til ungene, men de har i grunnen ikke lekt så mye med den. Kanskje mest min feil da som ikke har satt de igang. Vet ikke jeg. Det var den jeg hadde når jeg var liten, så jeg syntes det var trivelig å ha den her...

  Drømmer om å komme meg ut av byen til noe strørre. Vi bor 4 stykker på 68 kvm. Ungene er 6 og 8 nå og deler rom. Synes det er en liten krig her hver kveld jeg...De er så ulike som noen kan få blitt ;)

  Du, fytti!
  Så mye lekkert du fikk med deg fra loppis da. Alle de vakre stoffene, hjertefatet og en ting til som jeg likte så godt som jeg ikke husker i farta nå når jeg ikke ser bildet..hehe...
  Nei, sånn er det ikke i byn nei...

  Go friøkt da!
  Deilig med masse tid til å være "husmor" og stikke innom bruktbutikker ;) So long...

  SvarSlett
 10. Vilket otroligt fint rum! Så mycket fina färger och mönster och härliga detaljer! Måste vara lycka för en liten att få bo där. :-)

  SvarSlett
 11. Så fint soverom:) elsker fargene! Hva er fargekoden på sengen og den flotte kommoden med tapet fra Ferm? Holder på å pusse opp hus selv. Utrolig mye som "mangler" på barnerommet fortsatt.

  Loppemarked funnene dine var utrolige! Heldige du! Var kun på Klemetsrud sitt loppemarked på lørdag, hadde ikke bilen. Ser ut som jeg gikk glipp av mye fint ellers i byen....
  Sprekt av deg å gå selv etter nattevakt, jeg sliter hvis jeg ikke får sove ut før neste økt. Ulempen med turnus, hver 3 helg fører til at man går glipp av mange finne loppemarked;-p

  SvarSlett
 12. Kjempefint rom - her får nok en liten hottentott det supert :-)

  SvarSlett
 13. Ååå, så fint rom! Tenker han koser seg her!! Bare fine ting og detaljer!! Jeg skulle være husmor i dag, men det gikk ikke noe særlig bra! Jo , forresten jeg bakte jo ei eplekake. Men vasking ble det dårlig med.... :) Kos deg med fri! Klem.

  SvarSlett
 14. Det var jo et nydelig rom da!
  Herlige detaljer, og kommoden og senga var superfin!! :)

  KLEM

  SvarSlett
 15. Jeg rett og slett ELSKER dette rommet. Gurimalla, så fint. Så mange fine detaljer!!

  SvarSlett
 16. Hvor er det bare et dejligt rum. Jeg får helt lyst til at gå igang med en make over af datterens værelse...

  SvarSlett
 17. Nyyyydelig rom, snuppa! :D Lillegutten din er en heldiggris altså! ;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails