søndag 3. april 2011

Loppesøndag

Dagen i dag startet med en real nedtur. Vi skulle egentlig feiret et 2-årig sjarmtroll (gratulerer med dagen, Mathias!), men NSB var lite samarbeidsvillig. Det er jo ikke noe nytt akkurat, men det er like forbanna irriterende hver gang!!
Når en plan har gått i vasken, gjelder det å finne en ny. Derfor var jeg og lillegutt ute på lekeplassen før kl. 10 i dag! Ok, det var kanskje ikke skrekkelig tidlig, men det er jo søndag! Og det var tåke!Og så ble det loppemarked på meg:) Og loppemarked på søndager skal man ikke kimse av! Alltid litt mindre folk på søndager og det synes jeg er deilig. Det ble Lilleborg skole på Thorsov - et supert valg! Vi fikk kjeft da vi gikk inn porten, men ellers var det veldig hyggelige folk og hyggelige priser;)

Mer bestemorstoff til samlingen


Litt kitchy julepynt


En flora i farger, av nyere dato - men jeg er fornøyd!


Flere barnebøker, blant annet disse. Liker godt illustrasjonene i begge. 


Leseboka med fiffi og foffo var jeg veldig misunnelig på da bestevenninna mi, Kathrine, begynte på skolen et år før meg! Da jeg begynte brukte de ikke lenger denne boka, men jeg glemte den aldri. Nå er den endelig i hus - 22 år etter! 
Det siste jeg så på i dag var leker og jeg ble veldig overrasket over at denne fine brio-bondegården stod der fortsatt! Jeg nærmest kastet meg over den (tror kanskje at jeg så litt gal ut akkurat da..)!


Disse dyrene ble også med hjem


 og nå lever dyrene fra Afrika og bondegårds-dyrene side om side i harmoni på 
lillegutts gård:)


Denne tavlen hadde jeg allerede i armene da jeg fant gården. Den gleder jeg meg til å henge opp på gutterommet:) Perfekt!


Jesper får en overdose med leker i dag, for disse treklossene klarte jeg heller ikke å gå ifra! Men han har vært syk i 1 uke da, så vi får si at det er vel fortjent;) Og dette var ikke noe Huseby-loppemarked, så her snakker vi billige saker:)


Ha en fortsatt fin søndag!

19 kommentarer:

 1. Åh, den julepynten! Gøy med så mye fint, jeg har gitt litt opp å gå på loppemarked jeg, fordi jeg blir så veldig sur når jeg aldri finner noe. Hva skjedde med at hele verden skulle begynne å gå på loppemarked lissom? Men nå fikk jeg troa igjen!

  SvarSlett
 2. Fiffi og Foffo!! Den boka hadde jeg de første årene på barneskolen, og jeg likte den SÅ godt. Husker jeg spurte frøken om jeg kunne beholde den da den gikk ut, men jeg måtte levere den tilbake. Dumt, siden de sikkert bare ble kasta når det skulle komme nye bøker.. :(

  SvarSlett
 3. For en fangst da!! Tror det er stor forskjell på loppemarked rundt omkring...herover jeg bor, synes jeg det er i overkant dyrt!! Skulle nok fortsatt bodd i Oslo, når det gjelder loppemarked!! Men er glad i "landet" også...trives godt langst Mjøsa's bredd...

  SvarSlett
 4. Wow, må si du har gjort noen scoop :)
  Visste ikke at loppis-sesongen var igang igjen, men jeg gleder meg til å farte litt rundt selv!!

  Ha en strålende søndag!

  SvarSlett
 5. ohåj!
  Så mange flotte leker du fant - likte spesielt godt treklossene.Jeg tor det er "pedagogen" i meg som hyler av glede over leker fulle av (flere) muligheter for læring i lek:)
  Ha en fortsatt herlig søndag!

  SvarSlett
 6. Åhh, så mye fint du har funnet. Den julepynten var bare nyyydelig.

  SvarSlett
 7. wow, vilka fina Bambis.

  /Mia :)

  SvarSlett
 8. Her var det jammen meg mye snacks! Både for store og små :))
  Ha en flott søndag videre :)
  Hilsen Guri

  SvarSlett
 9. Så mye fint du fant! Jeg var skikkelig fornøyd med mine kupp på loppis i går, men dine tar virkelig kaka altså, den fine tavla da!!! Skjønn! Og Briobondegården også, helt utrolig at ingen hadde tatt den. Noen ganger er man bare heldig :) Kjempegøy å se alle kuppene dine. -og julepyntbambiene er bare knallsøte. *♥*

  SvarSlett
 10. herlige funn! og leker får vel barn aldri nok av ü
  god søndag!

  SvarSlett
 11. For noen kupp! Så utrolig gøy å komme over sånne ting!

  SvarSlett
 12. Herlighet, så fantastisk fine ting du har funnet!!!!

  SvarSlett
 13. Hei igjen!!
  Malingsprøver er 0,5 liters bokser som liksom er en prøve på det store spannet man etterhvert kanskje skal kjøpe..for å teste ut malingen på treverket, veggen e.l. Jeg er ganske sikker på at man får kjøpt det i de aller fleste malingsbutikker, og i hvertfall i byggevarebutikker som Byggmakker og Maxbo osv. Jeg husker ikke hva det koster, men det er ikke mye. Selvsagt er det billigere per liter hvis man kjøper mer av gangen, men når man kun skal ha til settekasser så har det jo ikke noe for seg.

  Blir nok et loppeinnlegg i morgen skal du se ;)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 14. Så mye fint du fant! Også på en søndag da, det er vel ekstra gøy. Husker Jan og Julia bøkene så godt fra da jeg var liten, de var min favoritt. Skjønner godt at du kastet deg over den Brio-bondegården, den var helt utrolig. Heldige gutten din som har fått så mange fine leker:-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 15. Oioi, så mye fint!!! Likte alt!! :D Den Fiffi og Foffo boka har vi også. Eskil har akkurat knekt lesekoden, og den boka bruker vi faktisk endel:) Ha en fortsatt fin kveld! Klem.

  SvarSlett
 16. Så gøy at du har fått tak i fiffi og foffo nå. Er jo ikke så lenge siden vi "pratet" om den.

  Mye fint du har fåt tak i.

  SvarSlett
 17. Mange bra kupp på en søndag ;)

  Noen av mine fineste lopper har jeg finni rett før stengetid på søndager, så det trenger på ingen måte å være utplukka. Enig i at det er deilig med litt mindre folk.

  BRIO-bondegården eller noe lignende er vi også ute etter, men det blei iallefall et BRIO-togsett på oss i går på det overprisa Huseby-loppermarkedet. Ser lengere ned at du også hadde erfaringer med høye priser der. 20kr per barneplagg? NJET! Det vil si, det var noen ullplagg jeg bare måtte ha..

  Ha en fin uke :-D

  SvarSlett
 18. ååh..nå ble jeg supernostalgisk ;)
  fifi og fofo er kjempeskjønne, og det var sannelig alt det andre du fikk med deg hjem og ;)
  vil på loppis..NÅ!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails