søndag 11. september 2011

Loppis? Nei. Lopperom? Ja...

I går morges satt jeg og Monika forventningsfulle i bilen på vei opp til Lyngdal. Vi skulle på loppemarked, trodde vi. Tipset hadde vi blitt av vår felles venninne, som var der i fjor og fortalte at det hadde vært helt fantastisk. Vi kom frem, løp inn og.....der var det ikke noe loppemarked nei. Den nedlagte skolen var nå gjort om til kafé og møteplass. Loppemarked hadde de sluttet med oppi der, det var visst for mye styr. Heldigvis hadde de et lite lopperom, så vi slapp å gå helt tomhendte hjem:)


Disse Staffordshire-koppene ligger til nå til salgs på epla...


....og disse beholder jeg selv:)


Litt stoff - en rød gardin med hvite kløver.


I dag har jeg vært på Oslo-tur. Før jeg skulle møte 2 gode venninner, var jeg en tur innom Manglerud Skoles loppemarked. En STOR skuffelse - lite og utplukka. Noen barnebøker var alt jeg tok med meg, men lillegutt var ihvertfall fornøyd:)


Nyt søndagskvelden:)

7 kommentarer:

 1. Fint med lopperom da!
  Flotte kopper og hærlig stoff!

  Ja, leste inne hos Ida og Muskatt at Manglerud ikke var en høydare...Jeg venter til jeg kaster krykkene, før jeg prøver meg på loppis igjen. Her i Oslo kan det gå hardt for seg ;)

  SvarSlett
 2. Koppene var jo kjempekule! Elsker Staffordshire<3 Jeg var også på Manglerud i dag, og det er faktisk første loppis i år jeg gikk helt tomhendt hjem fra..

  SvarSlett
 3. Kule kopper! Samler på de :)

  SvarSlett
 4. Kjempefint rødt stoff! Har sett sånne i ulike farger på forskjellige blogger og synes det er så fint.

  Og dro dere virkelig helt til Lyngdal, Vest Agder? Vi har hytte i nærheten og hver sommer pleier det å være et stort og veldig bra loppemarked på en misjonscamping der (Åpta). Men det var bra dere ikke kom helt tomhendt hjem, da. De har forresten en veldig fin Fretex i Lyngdal. Hvis du skulle ta turen en annen gang;-)

  SvarSlett
 5. Det var Lyngdal i Buskerud - så det var litt nærmere heldigvis;)

  SvarSlett
 6. Fina koppar! Tur att ni fick med er något hem iaf även om det inte var den loppis ni hade hoppats på.

  SvarSlett
 7. Hehe. Nå måtte jeg inne og sjekke komentarene, for trodde seriøst jeg hadde gått glipp av et loppemarked her i Lyngdal. Puster lettet ut når mine øyne leser Buskerud. Phuu!

  Nydelige kopper uansett!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails