torsdag 18. august 2011

Heia bestemor! # 4

I går var det noen som la igjen en kommentar og etterlyste "Heia bestemor"- innleggene. Den traff meg midt i den dårlig samvittigheten gitt, jeg har vel sviktet litt på den kanten... 
Da var det bare å dra frem stoffstykkene som jeg klippet til i januar og endelig sy det planlagte barneforkleet ferdig. Selvsagt ble det ultimate bestemor-stoffet brukt på forsiden:) 
Stoffet er en gammel, grov og syntetisk gardin.
Baksiden (eller forsiden om du vil, det kan nemlig brukes på begge sider) er et stoff fra Stoff&Stil.Jeg er svært fornøyd med at jeg klarte å sy skråbåndet fint på uten å gjøre det på den "riktige" måten:)
Men det skal sies at det er første gang...;)Lillegutt var fornøyd han også, om ikke så veldig interessert i å stå stille og smile og la seg fotografere;)Skjønner du ikke hva jeg driver å heier på bestemor for, kan du lese om det herOg igjen; hvis du eller noen andre du vet om lager noe som kunne falle inn under denne kategorien, tar jeg gjerne imot tips! Ha en fortsatt fin kveld!

9 kommentarer:

 1. jippi!!
  jeg elsker disse bestemor innleggene dine ;)
  forkleet ble råflott, skikkelig herlig!

  SvarSlett
 2. Superherlig! Heier på Bestemor jeg og! Søt baker!

  SvarSlett
 3. Hurraaaaaa!!! Denne var til meg :D

  Og et forkle også da. Det var jo midt i blinken ;) Spørs om jeg må lete etter forklestoff selv. Akkurat nå klipper jeg desperat i alle mine gamle dongeribukser. Håper det kan bli en barnebukse om noen dager.

  SvarSlett
 4. det ble kjempekult, og så smart at det kan brukes på begge sider da. *♥*

  SvarSlett
 5. Haha, dette har jeg ikke fått med meg! Har noen sånne bestemorstoffer liggende på vent, selv. Kjempefint forkle på fine gutten:-) Jeg roper KAMFERDROPS og håper you keep it coming:-)

  SvarSlett
 6. Kult - jeg stemmer i med deg; Heia bestemor!

  Hilsen Rockefår

  SvarSlett
 7. Så fin blogg du har, og så fine ting du syr! Finfin inspirasjon! Takk for hyggelig kommentar hos meg! Klem fra Anne

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails