tirsdag 22. februar 2011

Dårlig samvittighet

Ikke bruk de fine awardene deres på meg. Jeg mener det. Jeg fortjener de ikke. Jeg tror iallefall det er 3 stykker jeg ikke har svart på, og nå går jeg bare med dårlig samvittighet. Ikke bare har jeg glemt å svare, men jeg husker heller ikke hva slags awarder jeg har fått eller hvem jeg har fått de av!

Men nå får jeg prøve og gjøre litt opp for meg ihvertfall. Her er 8 ting du ikke visste om meg


1. Jeg går alltid i pysjbuksa når jeg er hjemme.

2. Jeg er en skapblogger. Det er mange som vet at jeg blogger altså, men det er mange som ikke vet det også. Grunnen er vel en blanding av janteloven og frykten for at noen skal dømme meg. Det er jo ikke alle som gir blogging tommelen opp. Litt feigt kanskje, men sånn er det.

3.  Jeg får veldig dilla på forskjellige matvarer innimellom, og da kan jeg spise det til frokost, lunch og middag i flere uker. Jeg har hatt dilla på både trøndersodd, egg og sjokoladepudding for å nevne noe. Merkelig nok hadde jeg ingen sånne lyster da jeg var gravid.

4. Jeg har ikke sertifikatet. Ikke har jeg så veldig lyst til å ta lappen heller. Det ser dessverre ut som at jeg kan bli presset til det nå som jeg flytter ut av storbyen. Mine foreldre virker å ha alliert seg med mannen min, så det blir vel til at jeg tar den under tvang. Men jeg prøver jo bare å være litt miljøbevisst! Kan de gå på den tror du? Gikk DU på den?

5. Jeg har veldig lange fingre og tær og en merkelig nese som ingen skjønner hvor kommer fra.

6. Mitt verste mareritt hadde jeg i en alder av 17 år. Drømmen gikk ut på at jeg og lillesøsteren min var i Auswitch-leiren. Søsteren min solgte alle tennene sine for at jeg skulle bli satt fri. Da hun fortalte hva hun hadde gjort, smilte hun mot meg med sitt meget tannløse smil. Da våknet jeg.
Hun er like god i virkeligheten denne søsteren min, men hun har (heldigvis) ikke solgt noen tenner for meg enda.

7. Min første forelskelse hadde jeg da jeg var 4 år og gikk i barnehagen i Oxford, England. Gutten het George, og vi løp rundt på lekeplassen og lekte ridder og prinsesse. 

8. Jeg skulle ønske jeg hadde en kul dialekt. Østlandsk er rimelig kjedelig. Elsker det at Namaste skriver på dialekta si, det gjør alt hun skriver så rasende festlig synes jeg:) Og hver gang jeg leser Bad Monkey sin blogg, leser jeg den på nordnorsk inni hodet mitt. Litt dårlig nordnorsk kanskje, men allikevel:)                                                                                                                                              colorbee


Det er virkelig sant! Og jeg setter pris på dere alle som en, selv om jeg kanskje ikke alltid er så flink til å bruke de STORE ordene!


Ha en strålende tirsdag!
I dag blir det en bruktbutikk-runde på meg. Må jo ha møbler i det nye huset vårt!

10 kommentarer:

 1. He he, ikke alltid lett dette med sånne awards;)
  Jeg liker også å være en skapblogger...
  Har dere fått dere hus?

  SvarSlett
 2. tøysekoppen, såklart fortjener du prisene! Har det samme her, har fått noen jeg ikke har takket for og som jeg ikke husker hvor kom fra. Det har vel gått litt inflasjon i de prisene, men det er jo stas likevel! 1-2-3-4-5 passer for meg også, gitt!

  SvarSlett
 3. Jepp, sånn har jeg det også. Må ta meg sammen og lage et innlegg, for det er jo SÅ koselig når man får awards :-) Ha en fin handle dag. Klem.

  SvarSlett
 4. Du den der lille harepusen som RomantiskRetro fikk, kommer det noen sånne til Eplabutikken din? Jeg ble så forelska i den og ønsker meg veeeeldig en sånn en. :) *♥*

  SvarSlett
 5. Det er heller ikke mange, der ved, at jeg blogger. Faktisk er det kun min mand i familien, som ved det.
  Det er skørt, men det er min verden:)

  SvarSlett
 6. Hehe, den samme dårlige samvittigheten som jeg går med det, og jeg fikk en award av deg :) Skal prøve å få skrevet noe om dem snart!

  Gøy å lese om deg!
  Jeg har heller ikke lappen, og det er ikke bare enkelt å skaffe seg den heller.. Og jeg også er VELDIG miljøbevisst, så det er egentlig KUN derfor ;)

  SvarSlett
 7. Haha, den drømmen husker jeg godt! Første og eneste gang jeg har blitt vekket av noen og fått beskjed om å åpne munnen og vise tennene! :D

  SvarSlett
 8. Du e nå vel harlige! :o)

  Eg kjenne så godt te den dårlige samvittigheten, og det værste av alt å huske kim en fekk den av når en endelig lager et innlegg. Like ikkje å skriva sånn om meg sjøl heller, vanskelige sånne innlegg som detta syns eg, men du løyste det jo aldeles utmerka snupps!
  Det e jo kjekt å få veta mærr om dei som en liksom føle en allerede kjenne litt her inne :o)

  Så du syns det e løye når eg skrive på dialekten min? Tihi :o)
  Prøvde litt på bokmål, men blei heilt unaturlig for meg, særlig si eg har ein tendens te å skriva det som falle meg inn :o)

  Blei og overraska over størrelsen på dei skålene forresten, de e jo så fine :o)
  Takke for god bedring hilsen og. Ska sjå det hjalp, for eg føle meg bedre i dag. Og eg krysse verkelig fingrane for meg i lotteriet ditt eg og ;o)

  Blir så spennande å følga med på det nya huset dåkkas altså!
  Ha ei aldeles strålande veka videre, strålande du :o)

  SvarSlett
 9. Det er en åpen barnehage nede på Risteigen, men jeg har aldri vært der...Jeg synes formiddagstimene går unna, snart kommer gutta hjem fra skolen, og da er det full fart. Men det er nok annerledes når man er hjemme med sitt første barn...I mai er det jo flott å trille rundt på Lågdalsmuseet - det er stas å se på dyra, man kan være med inn og mate, og det er noen lekeapparater der. Vi får treffes der til lunsj en dag;)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails