torsdag 10. februar 2011

Stooore bestemorruter

Dette er sofapleddet mitt. Som sikkert ALDRI blir ferdig, for nå er jeg tom for garn. Tendensen har da vært at jeg ikke kommer i gang igjen.Bedre lykke denne gang, Sissel!

Må si det er så koselig å våkne opp til alle de fine blogginnleggene deres:) Det slår fortsatt ikke å våkne opp til en strålende blid lillegutt, men det er ikke langt unna;) (Nei, jeg har ikke for vane å sove til 15.30, men jeg har vært på jobb i natt, så i dag får jeg lov...;) )

Fortsatt fin-fin torsdag:)

8 kommentarer:

 1. Om du inte får ihop till en hel pläd kan det ju bli en kudde istället. :-)
  Härligt med så många olika färger i rutorna!

  SvarSlett
 2. Så fint det blir!!! Stå på! Dette klarer du å få i havn:)
  Klem

  SvarSlett
 3. Veldig fin lapp - fine farger!
  Lag en liten pute av den.
  klem fra Igi

  SvarSlett
 4. Neida, du gir IKKE opp, vennen. For dette kommer til å bli SÅÅ flott! Gleder meg til å se mer!

  SvarSlett
 5. Imponert jeg:-) Du hekler så pent!!!

  Klem fra Mollie

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å se det ferdig! Rålekre farger:-)
  Idag har jeg laget et innlegg om mine Eplafavoritter denne uken og en av vimplene dine er med. Jeg håper det er greit at jeg lånte et bilde:-) Jeg har laget link til både eplabutikken og bloggen din. Må jo lage litt blæst om kreative folk!

  Fredagshilsen fra Maratonjenta!

  SvarSlett
 7. Så det var du som hadde den artige e-post adressen altså..var det første jeg la merke til :) Hjertelig takk! Mummitrollet og Snorkfrøken i varm omfavnelse er på vei sørover til deg i morgen :)

  Enig med de andre, du kan jo gjøre en pute av den. Om du ikke orker å hekle videre på den kunne du ha lagd en avlang pute av den sammen med et fint stoff og et bånd eller kjempebredt kroklissebånd over skøten mellom den heklede biten og stoffet. For eksempel :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails