tirsdag 8. februar 2011

Kreativt kaos

Lillegutt er syk igjen. Og det var jo på tide - jeg mener, det er vel hele 2 uker siden forrige gang...? Vi har derfor tuslet rundt i pysjen hele dagen - bare avbrutt av en laaaaang lur som gjorde godt for både mor og barn - men som resulterte i at vi gikk glipp av det deilige solskinnet og friske vår(?)lufta.

Gutten ligger ikke nødvendigvis på latsiden bare fordi han er syk, og krever derfor litt aktivisering. Det blir en del tegning innimellom og i dag har vi også klippet i papir. Med kul saks. Taggesaks. Se så fornøyd gutt:)


Når man går gjennom rotet sitt, som jeg nå er tvunget til å gjøre fordi vi flytter, kan man være heldig å oppdage en del ting som man ikke visste man hadde. Jeg fant f.eks. ut i dag at jeg hadde 4 små hvite kvadratiske rammer. De fylte vi med litt kunst i dag, så de er klare til å komme på veggen i det nye huset. 

 Fine kort fra minimega. De har jeg fått i bonusgave når jeg har handlet papir og plakater. Synes det er så mange kort som egner seg supert til bilder på barnerom! Ta kortene til Blafre og Darling Clementine for eksempel.

 Lillegutts kunstverk:)Sjekk baksiden på løvekortet da! Tror det må få ramme på seg dette også!

7 kommentarer:

 1. Åå, så herlig! Du er flink til å finne på aktiviter med den lille :)

  SvarSlett
 2. Herlig kunstner den skjønne prinsen din:)

  koslig å ramme det inn:)

  Ha en fin kveld!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Hei, besøk meg på min nye blogg:
  http://kreativobergen.blogspot.com/

  SvarSlett
 4. Deiligste lillegutt.
  God bedring til han.
  Kos til dere begge!

  SvarSlett
 5. kjære vene.. synes dere fortjener å få en frisk gutt over natten! Det er så slitsomt med syke små.. Masse god bedring!

  Og takk for deilig ærlig reality-blogging i innlegget under :)

  tirsdagsklem

  SvarSlett
 6. Ja, søte du. Det er bare å låne bilder  så spennende!
  Og veldig koselig!

  Klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails