lørdag 19. februar 2011

Bok og bolle:)

Denne helgen har både jeg og mannen fri og da hadde vi lyst til å finne på noe ekstra gøy sammen med lillegutt:) Det ble til at vi dro på Bok & Bolle for første gang. Bok & Bolle er et arrangement for barn som holdes minst 1 lørdag i måneden i Cappelen Damm sin bokhandel i Akersgata. Det er gratis og det serveres boller til både små og store:) Les mer og se programmet her. Jeg hadde ikke hørt om det før jeg leste om Bok & Bolle på bloggen Jeg er Jonathan.


I dag var det gjengen fra Gråtass som var på besøk, de sang flere sanger og Gamlefar leste fra den nye boka; Gråtass får en ny venn.


Lillegutt koste seg og syntes spesielt bolla var stas:) Og så var han så heldig at han vant boka!! Alle fikk nemlig lodd på vei inn i salen.


Både Grynet og Gamlefar signerte boka. Lillegutt er lettere skeptisk...


Gråtass stod i bakgården, men det var ikke så lett å se han for alle barna.

Bok & Bolle kan vi så absolutt anbefale:) Gjelder å få med seg det man kan av gratis gleder, dem er det jo ikke mange av etterhvert...;)

Fortsatt fin lørdag til deg:)

5 kommentarer:

 1. Så koselig.
  Også så gøy at han vant:)
  Ha en fin Lørdagskveld.

  SvarSlett
 2. Gråtass er alltid populært for små gutter:) Vi har vært på endel gråtasshow opp gjennom åra, koselig musikk og folk! Ha en fin-fin søndag!!

  SvarSlett
 3. Å. så koselig det hørtes ut! Og så fantastisk fin gulvpute du har laget. Har tenkt på det lenge selv - det er jo en genial oppbevaringsmulighet til dyner og puter som ikke er i bruk.

  Hvilken lukking har du på den?

  Ha en deilig søndag, kjære du. I går brukte jeg tapeten for første gang. Den er SÅ fin!!

  klem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails