mandag 2. august 2010

Ferie, tid og ferietid

Det er rart dette med tid. Det føles som en evighet siden vi var på ferie - det er nå 3 uker siden. Men at Jesper ble født - det føles som om det skjedde i går. For ca ett år siden lå han på en madrass i gulvet - i korte øyeblikk ihvertfall - mest lå han ved puppen, mens mamma og pappa så på Tour de France og spiste spekeskinke, eggerøre og melon (for det gjorde vi nemlig i hele 2 uker, snakk om å leve i en boble...) Men nå nærmer permisjonstiden seg slutten! Nå er det 2 uker til jeg er tilbake på jobb! Hvor ble det av det året?

Ferien vet jeg ihvertfall hvor ble av, den la vi til Damark i år! Jeg har familie der, og det var der vi giftet oss! Besteforeldrene mine bor utenfor Grenå og onkelen min har sommerhus på Fornæs strand. Det er vi så heldige å få låne. Virkelig perfekt for en småbarnsfamilie:)

Utsikten utover stranda og sjøen fra sommerhuset


Sommerhuset er bare noen år gammelt og bygd på et plan, med store åpne flater. Det er passer bra for vår lille turbo-krabber!
Det går kuer og beiter på stranda, så det er med andre ord ingen sandstrand dette her! Jesper synes kuene var stor stas og gikk stadig nærmere med stor iver, med en litt mer skeptisk pappa bak seg:)


Fornæs fyr og strand er det østligste punktet på Jylland. Jeg synes det er så fint med den hvite steinstranda!


Lillegutt speider utover havet. Sekunder etterpå begynte han å spise opp stranda. Kan noen forresten fortelle meg om det er nomalt å ha en 1-åring som fortsatt prøver å spise opp alt og alle??


Ååå, som jeg lengter tilbake!

2 kommentarer:

 1. Heeeelt normalt å spise alt en ser ;)
  For et herlig sted dere har vært -Danmark er så koselig!
  Vet akkurat hva du mener med at tiden hjemme med bebbisen går veldig fort (og med nr to går det ENDA fortere)! Derfor må en huske på å ta vare på hverdagene litt oftere! Jeg prøver så godt jeg kan, men det er ikke alltid så lett...
  Ha ei fin uke!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Herlige danmarksbilder! Og hytta så kjempefin ut, må ærlig innrømme at det er litt nedtur hvis man har booket en flott hytte, og så viser det seg å være en rønne...
  Derfor har vi vært superfornøyd med Lalandia Billund, nye flotte og ikke minst rene hytter:)
  Kul make-over av genseren til minsten også, og jeg tror jeg må innom Tamo en tur;)
  Jeg har også fått opp øynene litt mer for avlagte klær, og vurderer nå om jeg kan sy dem om til barneklær før de går i bruktbutikk-posen. Håper å se noen av resultatene dine etterhvert:) Klem B:)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails