søndag 8. august 2010

Oppe på fjellet

Denne helgen har vi vært fjols til fjells:) Vi kjente en plutselig trang til å komme oss litt bort fra byen, og med penger fra bryllupet i reisekassa endte vi opp på Fagerhøy fjellstue! Den ligger i nærheten av Nesbyen. Der bodde vi med halvpensjon for en rimelig penge. Et veldig koselig sted, med god tradisjonell mat og tur-stier rett utafor døra! Sauer, kaniner og griser hadde de også der, men det holdt ikke for oss. Vi måtte selvfølgelig ta turen til Langedrag Naturpark når vi først var i nærheten!

Her koser Jesper hesten inni nesa;) Han er generelt veldig fasinert av hulrom! Må si jeg er litt spent på hvordan barnehage-tantene kommer til å reagere når han drar opp genserne deres for å pirke dem i navlen...:)

Geitene er jo alltid like morsomme!


Vi gikk en tur til Holmevann fra fjellstua med Jesper i bæremeisen. Mannen hadde med fluestanga si og fisket, med god hjelp fra Jesper, mange små ørreter!


Fine fisken! Gutta er stolte:)

Ut på tur - aldri sur!


Da var det tilbake til hverdagen! Iallefall for mannen som skal på dagvakt i morra! Jeg og Jesper skal møte etterlengtede venner som endelig er tilbake fra ferie:) Godt å få alle på plass i Oslo igjen snart!

3 kommentarer:

  1. Det så ordentlig koselig ut! :)

    SvarSlett
  2. Flotte bilder! Unger pluss dyr er som regel en suksess!

    SvarSlett
  3. Hit har jeg lest til nå i dag! Så herlig blogg du har! Jeg fant deg gjennom shinedesign sin blogg.. Kommer nok til å bookmarke deg ;)

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails