onsdag 25. august 2010

Barnehagestart


Nå er lille Jesper barnehagegutt! Han hadde sin første dag på mandag og i dag har han vært der alene hele dagen. Det har gått over all forventning! Første dagen ville han ned på gulvet og leke med de andre barna med en gang, og det var tydelig at han storkoste seg! Ikke gråter han når vi går og ikke når vi henter ham heller, istedet får vi det nydeligste smil og en kjempe god klem når vi kommer:) Så da hadde vi rett da - gutten var absolutt klar for barnehage:)

Jeg og Ståle har aldri hatt noen diskusjoner angående hvordan vi ville oppdra Jesper eller hvordan vi ville ha det som familie. Der har vi alltid vært helt enige. Så når Jesper nå har blitt så blid, trygg og tillitsfull, velger jeg å tro at vi har gjort mye riktig. Og det gir selvtillit og en erfaring det er godt å ha med seg videre! Det er nemlig ikke alltid like lett å gjøre ting på sin egen måte når andre tror de vet bedre (og ikke er de redd for å fortelle deg det heller)!
Men vi fortsetter å gjøre ting "our way"! Med hodet høyt hevet og med et smil om munnen:) For vi vet nemlig best når det gjelder vårt barn og vår lille familie!


Klapp på skulderen til oss!

5 kommentarer:

 1. Å begynne i barnehagen er spennande både for foreldre, barn og dei som jobbar i barnehagen, og skal ta imot nye barn kvar haust. Det går som regel kjempefint :)

  SvarSlett
 2. Herleg gut de har. Stas å verta barnehage-gutt, men alltid litt spanande korleis overgangen går... Høres ut som om han har funne seg fort til rette der han.
  Joda, alltid nok av dei som kan bedre... Av og til kan det jo vera kjekt med råd, men ikkje i tide og utide liksom...
  Klems

  SvarSlett
 3. Hei! Såg på din facebook sida att du hade en blogg :)

  Så stor Jesper blivit! Skönt att det har gått bra med barnehage start.

  Som du säger, så vet man bäst om sitt eget barn och familj :) Man får höra så många råd hit och dit, mycket får man ta med en nypa salt som vi säger på svensk :D

  SvarSlett
 4. Lille going!!!! Så gode kjaka :)
  Så fint at det går bra i barnehagen! Og fortsett den gode jobben dere gjør -det er dere som vet hva som er best for dere!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 5. Så skjønn han er!
  Når det gjelder barn, er det jo nødvendig å følge magefølelsen og fornuften. Og når dere ser at det faktisk funker - at han er en glad og trygg og fornøyd gutt - da fortjener dere et klapp på skuldra, ja!
  Lykke til videre i barnehagen!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails