tirsdag 10. august 2010

Viktige beskjeder

John W Golden har laget noen skikkelig kule trykk basert på ting foreldre gjerne sier igjen og igjen og igjen i løpet av dagen. Jeg vil gjerne ha noen sånne plakater plassert strategisk rundt i mitt fremtidige hus;)Noen av trykkene har litt mildere og snillere budskap:)

Og denne skulle hengt ved siden av speilet på badet mitt! Kan jo ikke akkurat påstå at jeg pleier å være i strålende humør når jeg står opp om morgenen...
Trykkene selges på Etsy.com og resten av de kan du se her.

Ellers må jeg bare takke og bukke for både kjempe koselige og postitive kommentarer og for at mange vil være følger av bloggen min! Det varmer:) Prøver å være inne å kikke på alle de nye bloggene jeg nå får kjennskap til og kommentere litt, men det blir litt begrenset hva jeg får til for øyeblikket! Jeg har nemlig en 1-åring som krever vel mye oppmerksomhet og som biter når han ikke får den...! Men bare vent, snart er han trygt plassert i barnehagen og da skal dere se dere blir nedlesset med kommentarer;)


Fortsatt fin tirsdag!

4 kommentarer:

 1. Yes!!! Me like!

  Sånne vil eg og ha ja :o)
  Elle kanskje det går an å bli inspirert av teksten og lage sine egne...?

  Lagre denne linken eg :o)

  Fortsatt fin tirsdag te deg og!

  SvarSlett
 2. Så artige dei der var, sånne har eg ikkje sett før.
  1-åringer kan nok vera krevande ja. Men du får no berre nyte tida. Dei vert fort nok så store at dei helst vil unngå all oppmerksomhet frå mor... ;-)
  Klems

  SvarSlett
 3. Hi hi, noen sånne skulle jeg hatt også :)
  Så artig at du ville dele hottentott-historien hos meg, gøy inspirasjon -og herlig navn!
  Ha en fin kveld!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 4. Disse var morsomme, SÅ tatt på kornet. ☺

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails