mandag 23. mai 2011

Karoline

Kjenner du Karoline? (Det gjør ikke jeg!) 
Bøkene om Karoline er skrevet av franskmannen Pierre Probst. Noen av dem blir solgt for en liten formue på Ebay, de engelske oversettelsene riktig nok. Jeg klarte ikke å finne ut noe særlig mer enn at den ene boka er fra 1974. Kjøpt på Fretex for 20 kr.


Illustrasjonene i bøkene er helt nydelige!
Jeg tror folk driver med vårrengjøring, og ender opp med å kvitte seg med mye saker for tiden, for jeg har sjelden sett mange fine barnebøker på en gang hos brukhandlerne. Mange ser ut som de ikke er bladd i en gang - og har til og med prislappen på! Og jeg klarer bare ikke å gå ifra.... 
Mannen tilgir, men gjør flyttefolka det?
Bøker er tungt har jeg hørt....;)


Håper du har hatt en super start på uka!

5 kommentarer:

 1. Ja, Karolinebøkene husker jeg :-) Jeg hadde to av dem da jeg var liten (ja jeg har dem ennå), og likte dem veldig godt - så artig at du har fått tak i et par. Kjenner meg igjen i å ikke klare å la være å ta med seg fine barnebøker hjem fra loppiser og brukthandlere, så her er det rimelig fullt i bokhyllene.
  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 2. Karoline-bøkene var nye for meg, morsomme illustrasjoner. Bøker er jo ganske dyrt, så herlig å finne fine, brukte eksemplarer.

  SvarSlett
 3. for noen nydelige bilder!! Tror jeg må lete etter barnebøker på neste loppis :) Men så var det den plassen da ;)

  Sov godt!
  klem

  SvarSlett
 4. Jeg var nettopp på loppis (møje!!) der det var MASSEVIS av flotte bøker til en slikk og ingenting. Måtte virkelig ta meg sammen, for vi har NOK bøker, men noen bare måtte bli med hjem allikevel :D

  Bøker er skatter!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails