lørdag 7. mai 2011

Miniøya! Vil du være frivillig?

Miniøya er en egen musikkfestival for barn og unge. Kvalitetsmusikk og store festivalopplevelser skal ikke lenger være forbeholdt de voksne! Festivalen skal arrangeres årlig, og starter i det små, slik Øyafestivalen gjorde for over ti år siden.
Festivalen holdes i Tøyenparken 28. og 29 .Mai! Programmet tilfredstiller både liten og stor; Margrethe og Marianne fra barne-tv kommer, det gjør også dyrene fra Vennebyen, Maria Mena, Big Bang, Kaptein Sabeltann, Stella Mwangi og Datarock for å nevne noen av MANGE! Resten av programmet kan du se her.Vil du være med på å gi barna en minnerik helg i Tøyenparken? 
Miniøya trenger folk til å utføre ulike små og store oppdrag i dagene før, under og etter festivalen. Alle som jobber som frivillig får gratis inngang for 1 barn + 1 voksen på valgfri dag, i tillegg arrangeres det sosiale begivenheter både før og etter festivalen, og goodiebags deles ut til slutt:) Det er rett og slett veldig mye moro som følger med det å være frivillig!

Alle frivillige blir automatisk med i konkurransen om å vinne familiepass til dyrehagen i Kristiansand og 2 dagsbilletter til Øyafestivalen!!

Ønsker du å jobbe som frivillig kan du lese mer om det og melde deg på her.

Fin lørdag:)

1 kommentar:

  1. Vilken toppenidé!
    Ha en trevlig festivaldag!
    /Ann-Britt

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails