torsdag 5. mai 2011

Bogstad Gård

Endelig tilbake i Oslo etter 3 dager med intervjuer og maling av hus i hjembyen! Jeg har savna gutta mine veldig, og fant ut at jeg måtte ha en kosedag med lillegutt før jeg skal jobbe i helgen. Vi fikk selskap av Kristin og lille Theo, og dro til Bogstad Gård. Tenk at jeg, i løpet av mine 10 år i Oslo, aldri har vært der før!

Målet med turen var selvfølgelig å se på dyra. Lillegutt er veldig glad i alle slags dyr, men ble litt skremt av de høye lydene i begynnelsen. Da var det kjekt at lekerommet hadde vinduer inn til fjøset, så han fikk muligheten til å kikke og bli litt tryggere før vi våget oss inn. I fjøset fikk vi sett både kuer, kalver, kaniner, griser, geiter, sauer og mange små lam:)  Og utenfor gikk det hester i en innhegning. Vi rundet av med en trilletur i den skjønne parken.


 


 For et fantastisk sted!

5 kommentarer:

 1. Så koselig!! Kjempespennende for små barn :)
  Husker da min lille hilste på kuer og kalver for første gang, var vel ca 1,5 år. Rautingen var VELDIG skummel..

  SvarSlett
 2. Et flott sted, ja! Når flytter dere, da? Og hvor har du fått jobb?

  SvarSlett
 3. Åh, det stedet savner jeg!!
  Var der noen ganger den gangen jeg/vi bodde i Oslo. Vi bodde en liten trilleur unna der, så jeg rakk en tur med eldstetøtta, før vi flyttet til Toten!!
  Flotte bilder :-)

  SvarSlett
 4. Så fint det så ut der! Vi har heller aldri vært der, men nå har vi jo bare bodd i Oslo i ett år da ;-) Skal absolutt dra dit, takk for tipset!

  Klem fra Mollie

  SvarSlett
 5. Jag gillar också Bogstad Gård :) Vi bor ju på Røa så det har blivit många trilleturer dit med barnvagnen! Perfekt att de små att se djuren på nära håll, väldigt populärt hos W :) Kram

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails