onsdag 27. april 2011

Istid


For oss som prøver å begrense sukkerinntaket til lillegutt er heklet is tingen!Jordbærisen skal lillegutt få. Han får bare en brøkdel av tingene jeg hekler (han har ikke engang en muffins enda!), men nå synes jeg han hadde blitt oversett litt vel lenge. Sjokolade-isen har fått rangle i seg og er tiltenkt en liten gutt som kanskje bestemmer seg for å komme ut snart? :)Jeg hadde egentlig laget ferdig et mønster til disse isene som jeg tenkte å publisere, men så gikk jeg på en smell i går. Jeg fant nemlig ut at noen selger muffins på nettet som ser mistenkelig ut som mine. Og det kjentes ikke greit i det hele tatt. Overraskende lite greit egentlig. Derfor kommer det foreløpig ikke flere gratismønstre fra denne kanten. Dessverre. Synes ikke du også at det er kjipt når man bare har seg selv å takke?! (Jeg vet jeg ikke skrev at det ikke er lov å bruke mønsteret for salg, men bør ikke det være ganske så opplagt?)


Ta deg en is - det er jeg sikker på at du har fortjent :)

19 kommentarer:

 1. Kjempe stilig is! Synd det me oppskriften som blir brukt til salg av andre! Hekla sjøl flere av muffinsan dine til niesa mi:)

  SvarSlett
 2. Så fine! Det var ikke dumt nei :D

  SvarSlett
 3. Så fine! Så kjipt å se en muffinsoppskrift som antagelig er din! Terskelen for å stjele er vist ikke så høy her inne i cyberspace!

  SvarSlett
 4. Så flotte de var!
  Det er synd at folk ikke kan ta åndsverk seriøst. Inspirasjon er én ting - men å tjene penger på noe som andre har funnet opp.. nei, det er bare tragisk.
  Har heklet en muffins etter din oppskrift, må bare piffe den litt opp før bilder, heder og ære blir publisert på bloggen min.

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Så søte is da :))
  Har hekla noen muffins som pynter i glassklokka mi på kjøkkenet.
  I et påskeinnlegg hos meg, linket jeg til deg,
  ( min første muffins ses i hjønet på et bilde)
  Klem Anne Lise

  SvarSlett
 7. Så søte de iskremene er :) Kan tenke meg det er populært å ha sin egen evighetsis :)
  Så kjedelig med misbruk av mønsteret ditt da :( Vet at flere har hatt problemer med kopiering av egne oppskrifter, ikke bare på hekling men perler og annet. En av de negative sidene ved nettet. *♥*

  SvarSlett
 8. Herlige iser! Nå fikk jeg lyst til å hekle igjen:)
  Kjipt at noen utnytter andres kreativitet for å fremheve seg selv/tjene penger på det. Det ødelegger for så mange andre!

  SvarSlett
 9. namm.. nå fikk jeg lyst på is.. hehe :)

  Kjedelig med folk som tar seg slike friheter. Skikkelig lumpent gjort! (lumpent er forresten et fantastisk ord..!)

  Og du, så fine dere er. Osloboerne som snart har flyttet ut. Ja, savner oslo jeg også. Men livet litt lenger ut på landet er fint deg også. I alle fall nå som man har egen terrasse og hageflekk å nyte ;)

  Klemklem

  SvarSlett
 10. Du hekler bra mye fint, altså:-) Synd med de som stjeler, jeg kan virkelig ikke fatte det. Men jeg har forresten et svensk oppskriftshefte med bl.a. heklede muffins som er veldig lik dine, så kan jo hende det bare er tilfeldig?

  SvarSlett
 11. Hadde vært morsomt om man klarte å lage noe sånt her gitt:) Fine is! :D

  SvarSlett
 12. Duuu, tid for byttehandel igjen snart, eller? (Men nå har du vel nok plakater, så jeg får finne på noe annet fint å bytte med! Hihi!) Du lager jo så mye fint at det er en fryd! Elsker isene og muffinsene! Og fyyy på lanken til dumme mennesker!

  SvarSlett
 13. Du e blitt heilt rå på den heklinga altså!
  Nå fekk eg og lyst på is, sånn skikkelig ein ;o)

  Kom akkurat på at me kjøpte årets fysste 3kant-fryseis i dag, og dei e nok definitivt klare for konsumering nå, tihi :o)

  Sukkerinntak hos voksne e vel greit? ;o)

  SvarSlett
 14. Utrolig KULT- og helt kalorifri- absolutt noe for meg også:)

  SvarSlett
 15. Så fine is! Du lager så mye fint med heklekroken, altså!!

  SvarSlett
 16. Kjempefine heklaisar, nam nam :)
  Synes òg det er kjempedumt med folk som misbrukar gratisoppskrifter som andre har brukt mykje tid på å lage. Skamme seg, skulle dei.

  SvarSlett
 17. genialt... skulle så gjerne hatt oppskrifta på ddenne ja... har ei som hadde litt kjempe glad om jeg hadde hekla en rosa is til henne...

  SvarSlett
 18. Kjempe søte, så flink du er til å hekle! Og nydelige vårbilder i innlegget under:)
  Kjipt hvis noen har brukt din oppskrift til videre salg. Men tror du ikke at det er mange andre som hekler muffins også?? Etter at jeg oppdaget bloggverdenen og steder som Etsy og Epla opplever jeg stadig at andre har laget akkurat det samme som jeg, og som jeg kanskje trodde jeg var alene om. Er det riktig at man ikke skal legge ut egenlagede ting fordi noen andre har vært først ute på internett? Personlig synes jeg det var (og er) ganske frustrerende de gangene jeg oppdaget på nettet at noen andre hadde vært først ute med salg med "min" idè. Og hvordan skal man definere "først ute"? Først ute på internett? Jeg synes dette er vanskelig, og det hadde vært interessant å høre hva andre mener om dette.

  Håper du har hatt en koselig påske:)

  Klem ApriCot

  SvarSlett
 19. Jeg syntes ikke det er greit å bruke andres oppskrifter og selge selv, men muffins og is er jo noe som mange hekler. Jeg har selv heklet is etter egen fri fantasi og har lyst til å hekle fler for å selge. De ligner jo selvfølgelig på denne siden, hvor forskjellig kan man hekle en kuleis. Men de er jo samtidig forskjellig.

  Med muffinsene dine kan jeg se at du blir irritert siden de har et litt spesielt utseende rundt kanten, men de er fortsatt ganske like som de jeg heklet for noen år siden og har solgt flere av på epla. Men jeg tror likevel ikke det er mine du sikter til siden det er ganske lenge siden jeg hadde de ute der.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails