torsdag 28. april 2011

High expectations


                                                   (Bilde lånt av retrostiletto på Etsy.com)Jeg har allerede fått min prins og i morra får Kate sin!

Jeg gleder meg til det kongelige bryllupet! Jeg skal innta sofan etter nattevakt, veksle mellom å se på vielsen og slumre litt, mens jeg spiser godis til det tyter ut av ørene på meg:) Jeg har til og med klart å få med meg mannen på det - godteriet fristet ham nok mer enn bryllupet, det skal sies. 

Oisann! Det gikk akkurat opp for meg hvor klar for pensjonist-tilværelsen jeg holder på å bli. Ikke bare sitter jeg og hekler som en annen 80-åring, men nå er jeg royalist i tillegg?! OMG!


Ha en utsøkt aften, da De:)
(snakker ikke pensjonister slik omtrent...?)


7 kommentarer:

 1. Dette er jo en riktig så royalistisk uke dette her da ;)

  Jeg MÅ være royalistisk jeg - for hvis det ikke hadde vært for kongefamilien så hadde jeg nemlig ikke blitt født. Helt sant.

  Jeg har et gammelt innlegg - som jeg har tenkt å reskrive i disse dager i og med at jeg åpner utedoen for sesongen - men kan legge linken her så kan du lese. Utedo og royalisme i ett og samme innslag ;).

  http://dilldallsaant.blogspot.com/2008/08/utedoen-min.html

  Jeg og skal benke meg fram til jeg skal til en annen avtale - men håper jeg rekker det meste i og med at det er et formiddagsbryllup.

  Klemklem

  SvarSlett
 2. Lenge leve monarkiet sier jeg også:-)

  Alle vi damene på jobb skal stille opp med tiara imorgen! Vi ble enige om at "Kan gutta titte på ski-VM på jobb så kan da vi tøttene ta en titt på noe romantisk og royalt"!

  Jolly good! Smashing! Luvley!
  Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 3. jepp, det er sånn de snakker - mamma har akkurat blitt pensjonist, så jeg vet ;) hehe..

  Kos deg i morgen! Monarki må man ha - i alle fall så lenge de fortsetter å ha slike eventyrbryllup. Gleder meg jeg også!

  klem

  SvarSlett
 4. JEG snakker jo sånn - elsker ord som utsøkt:)
  Jeg er vel ikke så veldig opphengt i bryllupet, men det er vel ikke til å unngå å få med seg noe av det;)

  SvarSlett
 5. Hehe, det er nok mange som er royalist i disse dager :)

  SvarSlett
 6. Kommer nok aldri til å gifte meg selv, men kongelige bryllup bare MÅ jeg ha med meg. Aller mest spennende er å se kjolen, og så nr.2 å se ansiktet til brudgommen når han får se bruden. Skulle kommentert på kommentaren din om pensjonisttilværelsen med klarer ikke lese den lille skriften nederst...haha ;p Jeg fyller jo 40 i september så er for middelaldrende å regne. *♥*

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails