søndag 10. april 2011

Resten av helgens loppefangst

Det ble loppis i dag også, et ikke så veldig innbringende ett - og uten barnevakt. Men til tross for barnevogna klarte jeg å slepe med meg denne trekassen hjem. Den er dessverre delvis malt, men har da beholdt noe av sjarmen sin!Det andre loppemarkedet jeg var på i går var Sagene skole sitt. Jeg kom for sent fordi jeg hadde gjort dårlig forarbeid - både jeg og mannen tok det nemlig for gitt at Sagene skole lå på SAGENE. Sånn kan det gå...:) Vi kom frem 15 minutter etter åpning og jeg forlot straks mann og barn for å se om det var noe igjen. Og det var det:)

Jeg rasket med meg noe jeg trodde var en gardin, men som viste seg å være 3,5 meter med ubrukt stoff!


Et leketog i tre


 Treklosser med bokstaver


Noen barnebøker


Og et oppvaskstativ...

 ...som jeg tenker å bruke omtrent slik:For en herlig helg dette har vært! Lopper, lørdagskos med gode venner og masse utetid med lillegutt i deilig vær!


Nå satser vi på en like fin uke dere!

13 kommentarer:

 1. Herrlige lopper :) Ser for meg det stoffet på et stort lerret på en vegg.....
  Ha en flott søndagskveld :)

  SvarSlett
 2. ikke dårlig! Men syns du stemningen var litt stappa på Sagene (eller øvre Grünerløkka som det kanskje burde hett)? Gode kaker og vafler da, i det minste ;)

  SvarSlett
 3. Herlige funn til tross for sen ankomst da! :) Misunner alle som bor litt lengre sør og har startet loppesesongen...her sliter vi enda med den siste snøen og må vel vente enda noen uker før noen tenker på loppemarkeder!

  SvarSlett
 4. så masse fint!! Og for en genial bruk av oppvask-stativet. Synes sånne er så sjarmerende, men har jo oppvaskmaskin liksom. Fantastisk. Nå skal jeg ikke gå forbi neste gang jeg kommer over et :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Du har jammen vært flink loppefinner! :) Jeg var på loppis igår, men fant ingenting. Var egentlig mest opptatt av å finne kakebordet, det skal sies, men likevel! ;) Supermasse fine ting du fant, og kjempesmart bruk av oppvaskstativet! :)

  SvarSlett
 6. Ojoj, her var det mye fint!! Likte ekstra godt det tretoget jeg :) Helt herlig! Og klossene kan du gjøre mye morsomt med.

  Klemmer

  SvarSlett
 7. Kurven bare bare så flott!
  Fineste loppefunnene.

  SvarSlett
 8. Det stoffet du fant var jo heelt nydelig, jo! Gode funn ellers også:-) Vi bor slik til at loppemarkeder dessverre blir en sjeldenhet:-(

  SvarSlett
 9. OMG, for et stoffkupp!! Fine de andre funnene også:-)
  God uke!

  SvarSlett
 10. Åh så mange fine loppekupp:):) Jeg finner aldri så fine ting på loppis!
  Kjempelurt med det oppvaskstativet da, så kreativ du er:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 11. For en flott samling med funn! Digger den babyposen i forrige innlegg og den kreative bruken av oppvaskstativet :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails