lørdag 2. april 2011

Årets første loppemarked

Da har jeg vært på mitt første loppemarked i år! Av fire mulige valgte jeg Huseby skole på Hovseter. Jeg vet ikke om jeg synes at det var et fantastisk bra valg - vanvittig overpriset blant annet...

Dette babydynetrekket og putevaret med blomster

 samt denne lille løperen 
 måtte jeg gi 40 kr for!! Helt sykt!!


Og det var alt som var å finne i den avdelingen. Mye p.g.a. at de hadde samlet det meste av retrostoffene i 1 pappeske og den tok selvfølgelig den første som kom inn i rommet med seg (det hadde jeg også gjort). Har dere vært borti en slik sortering før?? Er det ikke vanlig å legge ting litt utover?


Men et funn jeg er veldig fornøyd med er denne lampen

 Den er allerede i aksjon. 
Som dere sikkert legger merke til er det voldsom orden och reda i hjemmet;)

Jada, det var en luxo skrivebordslampe jeg fant:)

 Den har jeg tenkt til å spraymale! Er det noen som har erfaring med det? 
Er det vanskelig å få det fint?

12 kommentarer:

 1. Oi da, det var da svært til overprising:-S

  Men så herlig at du legger ut et bilde hvor det ikke er strøkent! Ingen har det vel strøkent hele tiden, men tar jeg bilder MÅ jeg rydde først. Har liksom inntrykk av at alle andre har det ryddigere...

  SvarSlett
 2. Jeg har hatt gode loppisopplevelser på Huseby tidligere (men det var på møbelfronten), men det høres ut som om de har blitt dyrere. Men jeg var på Stabekk i fjor og det var helt vilt, enda stivere priser på tekstiler enn det du betalte nå!
  Når det gjelder lampa så jeg en blogg der de spraymalte en slik (alle deler ble demontert og den ble knallgul!), lurer på om det var denne, men er usikker: http://frokenparis.blogspot.com/

  SvarSlett
 3. Det er så træls med overpriser. Ikke sjovt når man føler sig lidt snydt når man går derfra. Men det er nogle lækre sager du har fundet.
  Kh Vibeke

  SvarSlett
 4. Husebyskolen pleide jeg å tråle gjennom da jeg bodde i Oslo! Og er helt enig med deg, det har alltid vært overpriset der! Noen skatter fikk du da med deg:)

  Fin kveld!

  SvarSlett
 5. Kjedelig når loppisene overpriser :( mister litt av gleden med å finne kupp da. Jeg var heldig med valget mitt i dag og fant et loppis med fine priser og mange fine ting. Rommet med klær og sånt kom jeg aldri inn i for da var tålmodigheten til ungene slutt, lettere når man kan gå alene :D Men fornøyd med alt vi fant i dag. *♥*

  SvarSlett
 6. Den duken var jo kjempestilig :)
  Ha en fin kveld videre :)
  Klæm Guri

  SvarSlett
 7. Mange loppiser som har ganske høye priser nå. Det som er i skuddet samles på et bord og prisene blir høye. Skjønner at de vil tjene penger, men det var jo litt stas å lete og plutselig finne noe. Elsker lampen din. Har sett etter en slik selv.

  SvarSlett
 8. Jeg var også på Huseby i dag!!! Så deg ikke jeg, hehe. Kanskje ikke så rart, med den MENGDEN av folk!!! Fy søren, jeg fikk nesten sjokk da jeg rundet hjørnet og så folkehavet! Så da ble det ikke mange funnene på meg heller!
  Det må ha vært en dame i stoffavdeligen som priset skyhøyt altså! Flere jeg kjenner fikk også noen vanvittige priser på det dem skulle ha.

  Viser loppene mine snart :)
  Klem fra Stine

  SvarSlett
 9. Jeg var på Huseby i dag og synes også det var stive priser. Hørte det var flere som klagde på det.
  Tenk å stikke av med en hel pappeske med retrostoffer da!! Så heldig for den personen! Det er jo vanlig å finne uåpnede esker og poser på loppemarkedene, og kanskje er man heldig å finne retro-skatter der, men å samle alle retrostoffene i en eske har jeg aldri vært borti før.
  Så fint å se et bilde med litt rot, man kan få litt komplekser av alle de strøkne og ryddige hjemmene i blogglandia;-) Og fin farge på skatollet ditt, ser ut som akkurat den samme fargen jeg har på et av mine skap. Og liker veldig godt å se at du bruker kransen:-))

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Hilsen Apricot

  SvarSlett
 10. Det röda tyget är super! Jag hade några meter av samma förut, men det sista har tyvärr gått åt nu.

  SvarSlett
 11. Finfin lampe! Vi hadde en sånn, også funnet på loppis, tidligere, men den var så bulkete at den har blitt byttet ut med en ikke original, men nesten like kul, lignende lampe. Loppisfunn den også. Men merker at gleden ved å gå på loppemarked synker om prisene er alt for stive, har vært på noen av de i det siste jeg også.

  SvarSlett
 12. Kul lampe og stoff!

  Angående spraylakkering kan jeg jo henvise til Namaste, med bloggen Kreativ - Impulsiv, hun er blitt en racer med sprayen.

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails