søndag 1. april 2012

Glad på en søndag

Det er kanskje ikke så unormalt å være glad på en søndag. Men denne helgen har vært ganske så utfordrende, så jeg forventet ikke å ha en glad dag i dag.
Lillegutt har vært febersyk siden onsdag, og i helgen har jeg vært alenemor, siden mannen har jobbehelg i Oslo. (Jada, han pendler fortsatt, men nå har det endelig kommet ut noen ledige stillinger og mannen har søkt på alle 8. Så da krysser vi fingre og tær for at pendlertiden blir redusert noe!)

Å være alenemor i et par dager, er vel i utgangspunktet ikke noe hokuspokus, men med den allerede slitne gravidkroppen merker jeg at jeg har lite å gå på, og magesmertene kommer faretruende fort tilbake.

Derfor var det så veldig koselig da mannen hadde med seg en høyst uventet pakke til meg! 
(her har vi jo faktisk med en mann å gjøre som trenger 2 uker med hint og et snurt blogginnlegg før han endelig får somlet seg til å kjøpe en kvast med blomster...)

Nå har jeg enda en Anne Black vase til samlingen:) Den er så fin, så fin:)
Tusen takk snille, snille mannen:)


Vasen er foreviget på kjøkkenkrakken som snart blir detapetsert. Lillegutt har vært ute med rivefingrene sine, og nå har jeg gått meg lei av å se på det stusselige resultatet. Det blir ingen ny tapetsering heller -  det får da være måte på hvor mye fin (og dyr!) retrotapet man skal kaste bort på slikt.
Et bittelite hjørne  av kjøkkenet vårt. 
De fargerike forklærne mine henger framme på en knallrosa henger fra Tiger. 
Blomstergrytekluten og det stripete kjøkkenhåndkle er fra loppis og grytekluten i ordentlige retrofarger har mamma heklet:)Glad søndag til deg også:)

9 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har! Hit kommer jag gärna tillbaka! Vasen var läcker! Fin söndag till dig! Vänliga hälsningar Petra

  SvarSlett
 2. Hei
  For en herlig og inspirerende blogg du har, jeg er innom bortimot hver dag og koser meg med herlige farger og mye fint.
  Den vasen i dag var superfin, vet du i hvilken butikk den er kjøpt? Jeg bor i Oslo og kunne tenke meg en sånn, så så kjekk ut til små buketter.
  Mvh Karen

  SvarSlett
 3. Det var mannen sin, ja:) Sånt lyser virkelig opp en dag, og de vasene er jo nydelige!!
  God søndagskveld:)

  SvarSlett
 4. Så deilige farger! Vårlig, påskete og friskt!

  SvarSlett
 5. Fin vase du har fått!

  Håper du får en fin påske. Og husk å lytte til kroppen din i tiden fremover. Kynnere som er kraftige er ikke til å spøke med. Det er superviktig at du tar det med ro, å ruge er jo førsteprioritet nå. En bitteliten pekefinger fra meg. ;)

  Klemmer på en søndagskveld!

  SvarSlett
 6. Så flott, tusen takk.
  Og god påske.

  Mvh Karen

  SvarSlett
 7. Disse vasene fra Anne Black er helt skjønne. Har en selv, men kunne tenkt meg mange. Veldig fin og fargerik kjøkkenkrok du har :)

  SvarSlett
 8. Disse vasene er så lekre! Gratulerer så masse med fin vase, og fin mann som husket på å kjøpe noe til deg. (Nopen ganger må en mann læres opp. Sånn er det bare. Og nå ser det ut til at han har lært litt, iallefall. )

  Ha en fin Påske, vennen!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails