torsdag 4. august 2011

Bruktfunn på en torsdag

En spennende dag har det vært i dag, lillegutt har nemlig hatt første dagen i ny barnehage. Litt skeptisk var han, men det går seg til. Koselig personale og mange nye leker hjelper på:)

Etter litt barnehagetilvenning fikk jeg mannen og sønnen med meg på en liten bruktbutikk-runde. Faktisk var ikke mannen så uvillig i dag, og da må man bare benytte seg av det! ;)


Mitt beste funn er denne Amerika-kofferten! Og det er faktisk en ordentlig Amerika-koffert - bare se lappen inni! For 30 kr ble den min:)


Etter litt søking på nettet har jeg funnet ut at Stavangerfjord seilte tur-retur Norge - Amerika fra 1917 til 1964.Lillegutt har fått seg et parkeringshus/bensinstasjon.En flora i farger er alltids kjekt å ha. Jeg kom også hjem med Kardemommeby, i form av dyne- og putetrekk.En fin oransje boks.Og til slutt - en duk og et lite puslespill med bukkene bruse:)Fin torsdagskveld til deg:)


8 kommentarer:

 1. Så mange fine funn! Minstemann har Kardemommeby-gardiner i samme stoff, spørs om jeg må se etter sengetøy også, så fint! :)

  SvarSlett
 2. Åhh..så mange supre funn!

  Så hærlig at du søkte opp historie rundt amerikakofferten. Blir så utrolig mye mer morsom å ha da. Litt mer levende liksom :)

  SvarSlett
 3. jeee! så bra funn! fiiine koffert...
  vi får ta torsdagsrundene sammen en dag:)
  og ja, sjekk ut putene hos Kåre! Jeg har stort sett sydd avlange,
  men skal sy noen fler på 50x50 også:)
  vi får ta en kaffe der en dag, den er skikkelig go'
  klem fra Tone

  SvarSlett
 4. :) Mange fine bruktskatter:) Heldige du! Kardemommeby-sengesettet var så fiiint! onsker deg og dine ei god helg!

  SvarSlett
 5. Vi starter tilvenning over helga. Det er brakkene ved Raumyr dere er i? Jeg er spent...

  SvarSlett
 6. den kofferten var da virkelig et superkupp, råtøff! kjenner jeg har litt loppisabstinenser for tiden... men nå er snart sesongen i gang igjen vil jeg tro :D *♥*

  SvarSlett
 7. Hvor er det nogle fine ting du har købt dig - Jeg er særlig vild med sengetøjet - Super flot!

  SvarSlett
 8. Hei hei! SÅ flotte saker dere kom hjem meg. Mitt loppehjerte smiler :D
  Kardemommeby sengetøy kom jeg over i våres også. Det er så herlig!! Håper barnehagen blir en suksess, i dag er Nanino i barnehagen på 3.dagen og det har gått overraskende flott.
  Lykke til videre.

  God helg :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails