onsdag 17. august 2011

Sofakroken

Skal si det tar på å være på opplæring i ny jobb! Jeg er jo bare vant til å jobbe på natta, så disse dagvaktene tar knekken på meg. Når jeg kommer hjem har jeg mest lyst til å slenge meg på sofaen, men det vil ikke lillegutt ha noe av - merkelig nok....;)

Her er noen bilder fra sofakroken og tv-delen av stua vår. Sofaen er fra Living og vi er kjempe fornøyde med kjøpet. Den er virkelig knallgod å sitte i og kostet ikke skjorta. Jeg liker fargen godt,og mannen liker at den er lang nok for han å strekke seg i. Skulle gjerne hatt et skikkelig retrosofa jeg altså, men det får bli neste gang!


Jeg er fortsatt stormforelsket i Gustav Klimt bildet, en reproduksjon fra Ikea. Det fikk jeg i bursdagsgave av mannen min:) Sofabordet er kjøpt brukt, var i utgangspunktet mørkt og lakkert, men har nå fått mange strøk med hvit maling.
Hjemmesydd pute, plonka pute og "Sissel selger seg billig"-pute Genmanipulerte blomster fra Mester Grønn. De har holdt seg i 2 uker nå, så man kan nesten si de er en del av det faste innventaret. Heia genmanipulering! ;) Puffen er fra Birkelundenmarkedet og babushka-stoffet fra Stof2000.Morsomt å leke interiørblogger en gang i blant;)

Ha en avslappende sofa og tv-kveld:)

8 kommentarer:

 1. Syns sofaen er kjempefin jeg, og spesielt i kombinasjon med det lekre teppet og putene :) Får vi mer "heia bestemor" snart? Det er så morsomt!!!

  SvarSlett
 2. ja, det må jeg få ordnet! Stay tuned;)

  SvarSlett
 3. Så fine bilder fra stua deres!
  Vi har også dette bildet av Gustav Klimt, det frisker virkelig opp våre hvite vegger! Love it!

  Nydelig babushka stoff på puffen altså, det likte jeg veldig godt!

  KLEM♥

  SvarSlett
 4. Koselig stue, ja, og fin sofa! Er på utkikk etter sofa, synes det er vanskelig....

  SvarSlett
 5. Jag blev lite kär i täcket som hänger över soffkarmen! Superfint!

  SvarSlett
 6. Syns stua di var kjempekoselig, jeg! Lykke til med dagvakter, håper du blir vant med det litt etter litt!
  :-)

  SvarSlett
 7. Så koselig! Teppet er superfint, og "Sissel selger seg billig"-puten er helt fantastisk søt! Uff, jeg har en puff som venter på malerkosten - kan bare håpe den blir like søt som din :)

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails